Caută
Close this search box.

O mașină suspectă stropește cu COVID-19, după ora 23.00, cred clujenii

După celebra „ambulanta neagră”, unii români au ajuns să se teamă acum și de angajații de la Salubritate. Un videoclip, în care angajaţii Regiei Autonome a Domeniului Public Cluj stropesc străzile, a devenit viral pe Facebook.

Autorul filmării este convins că angajaţii Primăriei folosesc substanţe periculoase. Videoclipul a ajuns viral pe Internet, iar adepţii teoriei conspiraţiei au ajuns chiar să susţină că autorităţile împrăştie intenţionat „covidul”.

Clujenii au distribuit intens un clip, în care apar câțiva muncitori de la RADP Cluj, care stropesc cu substanțe, pe străzile din municipiu. Clujenii acuză că au fost închiși în casă intenționat, pentru a nu vedea ceea ce se întâmplă.

“Nu vă supăraţi, cu ce stropiţi?

Vrem să ştim şi noi ca cetăţeni cu ce stropiţi?

Ce te uiţi aşa la mine? Mâine vreau să ştie toţi clujenii cu ce stropiţi, nu avem ţânţari, vreau să văd fişa tehnică a acestei substanţe”

Autorul filmării este revoltat că nu ştie ce substanţă folosesc cei de la Salubritate, pentru a stropi străzile. Omul este convins că angajaţii RADP Cluj vor să îi îmbolnăvească pe oameni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri