Caută
Close this search box.

Orban, anunţ de ultimă oră privind rectificarea bugetară

Premierul Ludovic Orban a anunţat, vineri, că Guvernul se va reuni în şedinţă pentru a adopta rectificarea bugetară, după ce proiectul rectificării a fost discutat, în primă lectură, în această săptămână.

„S-a discutat ordonanţa de rectificare în primă lectură în cursul acestei săptămâni. Am propus ca luni să organizăm o şedinţă de Guvern pentru a adopta rectificarea bugetară”, a afirmat Orban.

Premierul, care a fost însoţit de ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a declarat că ministerul acestuia va avea bugetul suplimentat pentru că „a şi meritat”.

„Cert este că Ministerul Transporturilor nu numai că a avut o alocare mai mare decât în anii anteriori, dar la fiecare rectificare de până acum a beneficiat de suplimentarea bugetului pentru a susţine investiţiile, pentru că a şi meritat, accelerând lucrările”, a adăugat şeful Executivului.

Premierul Ludovic Orban a participat, vineri, la Suceava, la recepţia lucrărilor variantei ocolitoare a municipiului Rădăuţi. Ulterior, acesta a fost prezent în localitatea Pojorâta, unde reprezentanţii CFR au prezentat un tren de lucru, achiziţionat recent, care este capabil să refacă întreaga infrastructură de cale ferată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri