PNL somează PSD să-l excludă din partid, de urgenţă, pe Aurelian Bădulescu şi solicită organelor abilitate să se sesizeze cu privire la eventuale fapte penale săvârşite de acesta şi de alţi social-democraţi, prin distribuirea pe o pagină de socializare a unor mesaje împotriva preşedintelui Klaus Iohannis.

„Atacurile suburbane ale unor reprezentanţi ai PSD la adresa preşedintelui Klaus Iohannis sunt revoltătoare şi depăşesc orice limită a polemicii politice, aducând atingere demnităţii umane, prin retorica degradantă promovată.

Astăzi, a fost rândul fostului viceprimar al Capitalei, Aurelian Bădulescu, mâna dreaptă a Gabrielei Firea, să lanseze pe o reţea de socializare o imagine abjectă, în care sunt folosite simboluri care aparţin unui regim dictatorial şi criminal din istoria Europei.

Somăm conducerea PSD să ia de urgenţă decizia de excludere din partid a lui Aurelian Bădulescu şi să se delimiteze explicit şi fără echivoc de mesajele promovate de acesta.

În cazul în care reprezentanţii PSD nu se delimitează de mesajele fostului viceprimar, este clar că aceasta este, de fapt, o temă explicită a campaniei PSD, singura modalitate în care social-democraţii sunt capabili să desfăşoare competiţia electorală”, afirmă liberalii, conform Agerpres.

Ei solicită totodată organelor abilitate să se sesizeze cu privire eventualele fapte penale săvârşite de Aurelian Bădulescu, precum şi de alţi reprezentanţi ai PSD, care au distribuit mesajele acestuia de pe o pagină de socializare, în raport cu prevederile Legii 217/2015 şi a OUG 31/2002, privind interzicerea organizaţiilor şi simbolurilor cu caracter fascist, rasist sau xenofob şi a promovării cultului persoanelor vinovate de săvârşirea unor infracţiuni contra păcii şi omenirii.

Aurelian Bădulescu a scris că preşedintele Klaus Iohannis doreşte întreaga putere şi că doar PSD se poate opune „regimului de dictatură personală”.

„Klaus Iohannis doreşte întreaga putere. Calcă pe morţi. Scrâşneşte din dinţi. Rage ca o fiară: PeeSeeDeee! Un singur partid se poate opune regimului de dictatură personală şi acela e doar PSD.

Atât de hulit, continuu asaltat, stigmatizat şi dat la câini din limuzina prezidenţială. (…) Dacă vreţi o definiţie, iohannisismul e acea doctrină de distrugere a identităţii naţionale şi de renaştere a internaţionalismului marxist.

Printr-o serie de măsuri politice, doctrina fixează principiile de bază ale cedării suveranităţii naţionale. Aceasta vizează punerea la dispoziţia cuplului Merkel-Macron a întregii resurse umane şi naturale a României. Pe înţelesul tuturor, iohannisismul e predarea ţării la cheie”, a scris Bădulescu, printre altele, pe Facebook, care a ataşat postării o fotografie cu Klaus Iohannis, cu mustaţă şi banderolă roşie pe mână.

186 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

5 + 8 =