Caută
Close this search box.

Premierul britanic, Boris Johnson: Nu vă faceţi griji, copii, COVID nu îl va opri pe Moş Crăciun

Boris Johnson

Pandemia de COVID-19 nu îl va opri pe Moş Crăciun să ofere cadouri, a afirmat premierul britanic într-o scrisoare.

Boris Johnson a citat experţi medicali care declară că nu există niciun risc pentru sănătate în cazul copiilor dacă sunt respectate regulile, relatează Reuters.

Boris Johnson i-a dat asigurări unui copil de 8 ani pe nume Monti, care i-a scris pentru a-l întreba dacă Moş Crăciun va putea aduce cadouri anul acesta.

În scrisoare, Monti întreabă dacă guvernul a analizat problema vizitei anuale a lui Moş Crăciun: „Înţeleg că sunteţi foarte ocupaţi, însă vă rog pe voi şi oamenii de ştiinţă să vorbiţi despre acest lucru”.

Boris Johnson a postat scrisoarea pe Twitter, alături de o copie a răspunsului său: „Am sunat la Polul Nord şi îţi pot spune că Moş Crăciun este gata de plecare, la fel şi Rudolph şi toţi ceilalţi reni”.

„Directorul medical mi-a cerut să-ţi spun că, dacă Moş Crăciun se va comporta responsabil ca de obicei şi va acţiona rapid şi în siguranţă, nu există riscuri pentru sănătatea ta sau a lui”, a mai scris Johnson. Premierul a dezvăluit că a primit multe scrisori în legătură cu acest subiect şi i-a sugerat lui Monti să lase un dezinfectant pentru mâini lângă prăjiturile puse deoparte pentru Moş Crăciun.

(sursa: Agerpres)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri