Caută
Close this search box.

Presa britanică: Putin va demisiona, pentru că ar avea Parkinson

Presa britanică susţine că Vladimir Putin va demisiona în ianuarie 2021, pe fondul suspiciunilor privind diagnosticul sau de Parkinson.

Vladimir Putin ar urma să renunţe la funcţia de preşedinte al Rusiei în câteva săptămâni sau luni, deoarece ar suferi de Parkinson, scrie Daily Mirror.

Puţin, în vârstă de 68 de ani, apare într-un clip video în care îi tremură picioarele, ţinându-se strâns de un scaun. În imagini, se pare că lui Putin îi tremura mâna pe stilou, iar liderul rus ia medicamente pentru durere, au spus analiştii pentru The Sun.

Kabeva, în vârstă de 37 de ani şi fiicele lui Putin, Maria Vorontsova, de 35 de ani şi Katerina Tikhonova, de 34 de ani, l-au rugat pe preşedinte să demisioneze, a declarat profesorul Valery Solovei, un cunoscut critic la adresa lui Putin.

FOTO: Reuters

„Are o familie, cu mare influenţă asupra lui. Vrea să predea ştafeta în ianuarie”, a spus profesorul Solovei, adăugând că la Kremlin va fi ales un nou preşedinte.

Kremlinul a negat că Vladimir Putin plănuieşte să renunţe în luna ianuarie 2021 la funcţia de preşedinte, după ce profesorul Solovei a afirmat că şeful statului suferă de Parkinson, relatează Daily Mail.

Declaraţia lui Solovei vine şi în contextul în care președintele rus a propus o lege prin care ar urma să aibă imunitate pe viaţă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri