Caută
Close this search box.

PSD susţine că este dispus să intre la guvernare cu PNL, cu un vicepremier, dar fără Ludovic Orban

psd

Antena 3 a difuzat, în emisiunea lui Radu Tudor, declarațiile unui lider PSD, al cărui nume nu a fost menționat, care a spus că PSD este dispus să între la guvernare alături de PNL, dacă primește un post de vicepremier și „4-5 miniștri care să nu fie controversați”.

”În loc să fie Guvern cu 4-5 partide și scandal zi de zi, asigurăm noi o majoritate liniștită”, promite PSD.

”După ce se încheie campania, ne calmăm toți. Iohannis o să vrea sigur o majoritate solidă care să poată să și contruiască ceva, nu numai să facă scandal. Vin patru ani fără alegeri, în care se poate construi.

Cu USR nu s-au înțeles în 11 localități importante. USR știe că, dacă intră la guvernare, dispar, lucru ce nu prea le convine. În loc să fie Guvern cu 4-5 partide și scandal zi de zi, asigurăm noi o majoritate liniștită”, a spus liderul PSD, citat de Antena 3.

”O să fie foarte complicat pentru PNL dacă nu ia peste 30%, pentru că nu vor să fie la mâna USR, îi consideră nebuni. Noi vrem să trăim la guvernare și cedăm din start propunerea de premier. Iohannis îl pune vicepremier pe Dîncu, mai merge Grindeanu în Guvern, Ciolacu ia Camera Deputaților, Senatul merge la PNL, mai trimitem 4-5 miniștri să nu fie controversați și am închis-o.

Cel puțin doi ani de zile nu o să mai fie mari scandaluri. Cred că Orban are mai multe șanse cu noi să fie premier”, mai este mesajul transmis de PSD la Antena 3.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri