Caută
Close this search box.

Radu Mihaiu (USR), primarul Sectorului 2, scutură copacul şi dă jos milităria din pod

radu mihaiu

Primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu, a declarat că verificările Corpului de Control relevă că mai mulți directori din autoritatea locală nu și-au îndeplinit sarcinile de serviciu și că, de săptămâna viitoare, programul Comisiei de Disciplină devine aglomerat.

„La fix o lună de la preluarea mandatului avem niște concluzii. Avem rapoarte de la Corpul de Control, de la Auditul intern. De săptămâna viitoare, programul Comisiei de Disciplină devine brusc aglomerat. Am analizat o tonă de documente.

Da, o tonă, fiindcă de fiecare dată când pui o întrebare incomodă cei vizați te îngroapă în hărtii, în speranța că te buimăcesc. Am luat la rând fiecare direcție. Am luat la puricat tot ce ne-a ridicat semne de întrebare. Am trimis Corpul de Control să verifice rând cu rând actele și procesele suspecte”, a scris Radu Mihaiu, pe Facebook.

Potrivit acestuia, concluziile nu sunt bune.

„Avem directori care nu și-au îndeplinit sarcinile de serviciu, avem directori care au ignorat recomandarea celor avizați și au semnat achiziții neconforme, avem multă minciună și oameni care umflă cifrele pentru a da bine, în special pentru ei.

O spun clar și public – NU tolerez incompetența. NU tolerez minciună. Și în niciun caz NU voi acoperi pe nimeni, cum se practică până acum. Orice urmă de hoție își va găsi calea către procurori”, a subliniat Radu Mihaiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri