Caută
Close this search box.

Şedinţă de urgenţă la Guvern. Ce restricţii se pregătesc pentru săptămânile viitoare

UPDATE Ședința de urgență de la Guvern s-a terminat după miezul nopţii. În această seară nu s-au luat decizii suplimentare, ci doar s-a făcut o analiză, potrivit Digi24.

Noi măsuri suplimentare anti-pandemie se vor lua joi, într-o ședință a CNSU, care va avea loc înaintea ședinței ordinare de guvern, programată joi, la ora 19.00.

Miercuri seara, în platoul B1 TV, vicepremierul Raluca Turcan a confirmat faptul că premierul Ludovic Orban, recent întors din Israel a convocat de urgențăo ședință operativă la Palatul Victoria, pe tema creșterii numărului de cazuri de COVID-19 din România. La ședință participă Ministerul Sănătății, MAI, DSU și MAPN.

În prezent, potrivit informațiile oferite de vicepremierul Raluca Turcan, ședința de urgență de la Guvern este în desfășurare, iar în cadrul acesteia se discută posibile măsuri ce ar urma să fie luate la nivelul localităților, având în vedere numărul mare de infectări raportat de către Grupul de Comunicare Strategică.

„Da, așa este, premierul s-a întors dintr-o vizită oficială în Israel și acum este la Palatul Victoria cel mai probabil, cu colegii mei, astfel încât să discute măsurile care se prefigurează, în special la nivelul localităților în care numărul de infectări la mia de locuitori este peste trei”, a precizat Raluca Turcan la postul B1 TV.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri