Caută
Close this search box.

Șefa de campanie a lui Biden, despre discursul de învingător al lui Trump: Fără precedent, scandalos și incorect

Jen O’Malley Dillon, șefa de campanie a candidatului Joe Biden, a calificat discursul lui Donald Trump ”scandalos, fără precedent, incorect”.

Declarația președintelui din această seară despre încercarea de a opri numărarea buletinelor de vot exprimate în mod corespunzător a fost revoltătoare, fără precedent și incorectă. A fost revoltător, deoarece este un efort inutil, eșuat în a elimina drepturile democratice ale cetățenilor americani”, a spus șefa de campanie a lui Biden.

Donald Trump s-a declarat învingător în alegerile prezidențiale înainte ca toate voturile să fie numărate.

„Vreau să mulțumesc poporului american pentru sprijinul lor. Milioane de oameni au votat pentru noi iar un alt grup trist de oameni a încercat să îi oprească din a vota. Nu vom accepta asta!

Ne pregătim pentru o sărbătoare, rezultatele sunt fenomenale și suntem pregătiți să sărbătorim acest succes, cetățenii acestei țări au ieșit în număr mare pentru a sprijini această mișcare a noastră. Am câștigat în Florida, am câștigat în marele stat Ohio. E destul de clar că am câștigat în Georgia. Nu ne mai pot prinde din urmă. De asemenea, am câștigat cu siguranță în Carolina de Nord

Ne pregăteam să câștigăm aceste alegeri. Sincer, am câștigat aceste alegeri. Acum încercăm să păstrăm integritatea alegerilor pentru binele națiunii. Se încearcă o fraudă importantă. Vom merge la Curtea Supremă și vom cere ca votarea să se oprească. Este un moment trist, vom câștiga. În ce mă privește am câștigat deja”, a spus Donald Trump.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri