Caută
Close this search box.

Șefa DSP, despre dansatoarea Emy ajunsă inspector: A dat concurs, dar nu s-a prezentat la serviciu

Șefa Direcției de Sănătate Publică București, Oana Nicolescu. afirmă că Emy, dansatoarea din videoclipurile mai multor maneliști, a dat concurs pentru postul de inspector, l-a câștigat, dar nu s-a prezentat pentru a semna contractul de muncă.

Concurs a dat, dar nu este angajata noastră. A luat concursul, dar nu s-a prezentat și nu a semnat cu DSP București niciun contract. Nu a lucrat nicio zi și nu este angajata DSP București.

Doamna a accesat un post de inspector debutant și s-a calificat. În momentul în care au ajuns dosarele au fost în număr apreciabil, am înțeles că au fost 11 candidați, nu vorbim de unul, doi, trei, totuși, și, cu siguranță, CV-ul și toate dcumentele depuse la dosar erau corespunzătoare”, a declarat șefa DSP, potrivit Digi24.

Foto: Facebook

„Postul de inspector de specialitate debutant publicat în vederea ocupării fără concurs, pentru care a candidat și Dna. Florescu Maria Emylia, este un post vacant ce face parte din schema de personal a Serviciului Administrativ și Mentenanță, respectiv un post de debutant în profesie pentru care nu este necesară experiență în specialitatea și ale cărui condiții specifice de ocupare le îndeplinește orice absolvent de studii superioare, din specialitățile enumerate în anunț.

Activitatea desfășurată de angajații din Serviciului Administrativ și Mentenanță nu are legătură cu activitatea medicală sau de specialitate a Direcției de Sănătate Publică”, preciza anterior un comunicat al DSP București.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri