Caută
Close this search box.

Ţara moare şi Olguţa Vasilescu se pregăteşte să facă târg de Crăciun

Olguţa Vasilescu

Lia Olguța Vasilescu a anunțat că Primăria Craiova va organiza un Târg de Crăciun, în condițiile în care Craiova este în scenariul roșu.

„Au început pregătirile pentru Târgul de Crăciun. Pentru a evita aglomerația, anul acesta avem două locuri în care vor fi montate căsuțele, Piața Buzești și Piața Mihai Viteazul, iar în Parcul Romanescu va fi iluminat de sărbători, în fața Casei Bibescu.

Spre deosebire de anii trecuți, căsuțele pentru comercianți sunt vopsite în culorile Crăciunului și vor fi ornate cu ramuri de brad și instalații de lumini, iar în zona Centrului Istoric vor fi puse în valoare mai ales clădirile.

Având în vedere că Târgul de Crăciun din Craiova este inclus anul acesta în Topul Forbes, ne dorim să aveți sărbători de poveste”, a anunțat Vasilescu, pe Facebook. Mesajul este însoțit de trei inimioare roșii.

Pe de altă parte, liderii PSD declară insistent că „sănătatea românilor este pe primul loc”. Incidența infectărilor în Dolj este de 3,94 la 1000 de locuitori.

Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, a anunțat recent că nu va exista târg de Crăciun, în această iarnă, din cauza situației sanitare.

”Noi, din punct de vedere sanitar, suntem pe marginea prăpastiei în București”, a afirmat Dan, precizând că medici și angajați din sistemul sanitar mor și ”nu ne pemitem să amplificăm această pandemie”.

”Nu o să avem târg de Crăciun în această iarnă, pentru că suntem într-o situație sanitară excepțională. Suntem în situația în care mor medici și personal sanitar, nu ne pemitem să amplificăm această pandemie”, a declarat Nicușor Dan.

Nici la Brașov nu va fi târg de Crăciun, a anunțat primarul Allen Coliban.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri