Caută
Close this search box.

Taximetrist orădean, bătut de un client. De la ce a pornit incidentul

star taxi

Un taximetrist din Oradea a fost agresat de un tânăr pentru un motiv mai rar întâlnit: pentru că se grăbea, șoferul a refuzat să îi ia banii pe cursă. Acum, tânărul este cercetat penal pentru lovire.

Incidentul s-a petrecut vineri noapte. În jurul orei 00:30, un echipaj de jandarmi a fost oprit în zona Bulevardului Cantemir din municipiul Oradea de către un șofer de taxi, cu rugămintea să-l urmeze pentru că un coleg de-al lui are probleme. Ajunși la locul indicat, jandarmii au văzut un bărbat care avea urme de sânge pe față și, după ce s-au asigurat că nu necesită îngrijiri medicale, au plecat în căutarea agresorului.

Agresorul a fost găsit la puțin timp, pe malul pârâului Peța, fiind vorba despre un tânăr de 23 de ani. Acesta a refuzat să se legitimeze și, pentru că a vrut să fugă, jandarmii l-au imobilizat și l-au dus la sediul poliției unde i-au întocmit actele de sesizare pentru loviri sau alte violențe.

În urma verificărilor s-a constatat că neînțelegerea a plecat după ce, ajuns la destinație, clientul i-a spus taximetristului să aștepte câteva minute pentru că nu are bani la el. Taximetristul i-a spus că se grăbește, că nu e nicio problemă și să accepte cursa drept cadou. În acel moment, tânărul i-a spus că se simte jignit și a lovit cu piciorul portiera mașinii. Pentru că șoferul a cerut ajutor colegilor prin stație, acesta l-a lovit în zona feței, spărgându-i ochelarii, după care a fugit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri