În ciuda restricțiilor, Andalucia și Catalonia continuă să fie cele mai afectate regiuni din Spania. Se fac teste masive în aproape toată țara și din ce în ce mai multe persoane fug de viață de oraș, plină de restricții pentru liniștea de la sate.

În Spania se fac teste masive pentru depistarea persoanelor infectate. Sute de oameni sunt chemați zilnic în centre special amenajate în săli de sport, centre multifuncționale sau corturi de armată. În unele localități incidența a ajuns și la 1500 de cazuri la sută de mii de locuitori.

Există însă și multe provincii în care restricțiile au dat rezultate. În capitală rata de infectare a scăzut la jumătate în ultima lună.

Oamenii sunt sătui însă de incertitudine și caută să se refugieze în afara capitalei, potrivit TVR. Agenții imobiliari susțin că 80 la sută dintre clienți își vând apartamentele de la oraș pentru o casă la curte. Mai ales că la sate nu sunt atât de multe restricții.

În unele zone din Spania restricțiile au fost înăsprite. În Navarra, autoritățile tocmai au anunțat că regiunea va rămâne închisă până aproape de Crăciun.

203 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here