Caută
Close this search box.

Top cinci trucuri care îți fac telefonul mai rapid

Telefoanele au devenit instrumentele cel mai des folosite de către oameni petru că au reușit să ne simplifice viața de zi cu zi. La o distanță de un „click” ne putem rezolva cam orice ne dorim, de la programări, până la plata facturilor și rezolvarea proiectelor.. Există însă și situații când device-ul nostru funcționeză lent din cauza supraîncărcării și utilizării lui atât de mult. Iată cum putem reuși să ne facem telefonul mai rapid.

1. Primul lucru care ne-ar putea ajuta telefonul să funcționeze mai rapid este utilizarea unei aplicații de tipul task killer. Această aplicație ține celelalte aplicații din telefon închise atunci când nu le utilizezi, asta pentru că orice ai instalat pe telefon consumă procesorul și memoria telefonului. O astfel de aplicație care te ajută o gasesti sub diverse forme, denumita „Active Applications” sau „Task killer”. Acestea pot fi programate să îți închidă automat aplicașiile care rulează încontinuu.

2. Mai poți folosi aplicații de curățare, de timpul Clean Master. Cum te ajută acestea? Trebuie să știi că de fiecare dată când intri pe internet și accesezi o anume pagină descarci pachete de informații de tipul cookies care îți suprasolicită și încarcă telefonul. De aceea este necesar să cureți memoria periodic pentru a funcționa mai rapid device-ul.

3. Renunță la imaginile de fundal mișcătoare! Chiar dacă aceste wallpaper-ri live îți fac telefonul să arate mai bine și te distrează vizual, ele încetinesc procesorul și suprasolicită placa video și bateria. Ceea ce ai de făcut este să îți setezi o imagine simplă.

4. Încă un pas important pe care trebuie să îl faci este să dezactivezi actualizarile automate. Cee ace te va ajuta este să își faci update-uri doar atunci când ai nevoie, astfel nu se vor mai consuma resursele importante ale telefonului.

5. Pentru a avea un telefon care se mișcă repede, fără întreruperi este necesar să actualizezi mai mereu sistemul de operare ( iOS, Android sau Windows Mobile). Ceea ce trebuie să faci este să intri în “software update” sau “actualizare versiune software” din setări, iar acolo vei găsi actualizarea pentru noua versiune. Mai mult, ține seama că ai nevoie de o aplicație de antiviruși pentru telefonul tău, asta pentru că aceștia se strecoară fără să știi de pe paginile pe care le accesezi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri