Caută
Close this search box.

Un consilier PNL a trădat şi a trecut de partea Olguţei Vasilescu

Olguţa Vasilescu

PSD a obținut majoritatea în Consiliul Local Craiova și cele două posturi de viceprimar, cu ajutorul votului consilierul PNL Dan Diaconu, care a votat candidații propuși de social-democrați.

În ședința extraordinare a CL Craiova, cu votul consilierilor PSD-PER și al consilierului PNL Dan Diaconu, cei doi viceprimari au fost votați din rândul consilierilor PSD: Aurelia Filip și Daniela Barbu, consilierii PNL-USR-PLUS pierzând majoritatea în CL Craiova.

Marian Vasile, consilierul PNL propus pentru un post de viceprimar, a declarat că în cel mai scurt timp PNL și Alianța USR-PLUS își vor reconstitui majoritatea în CL Craiova.

„Din punctul nostru de vedere, Lia Olguța Vasilescu s-a autointitulat primarul Craiovei, noi neavând nici până astăzi dovada jurământului dânsei și nu știm cum a primit eșarfa, în ședința care nu a avut loc săptămâna trecută.

Continuă cu aceleași proceduri specifice dânsei și PSD, construind efemer o majoritate în Consiliul Local, prin târguirea voturilor craiovenilor, care nu i-au dat ei majoritate în CL.

Să-i fie rușine și dânsei, și colegului nostru, pe care îl așteptăm astăzi (n.n.: ieri), până la ora 16.00, să-și dea demisia. La ora 16.00, avem ședința de Birou Permanent Local și vom lua o decizie în privința excluderii lui. Asigur craiovenii că în cel mai scurt timp vom reconstitui majoritatea în CL, așa cum ei au votat”, a spus Marian Vasile, citat de HotNews.

La rândul său, Cezar Drăgoescu, de la USR, care era propunerea USR-PLUS pentru cel de-al doilea post de viceprimar al Craiovei, a afirmat că „mutarea lui Diaconu este o mare mizerie”.

„Din păcate, azi am asistat cu toții la o mare mizerie, viitorul fost consilier Dan Diaconu, de la PNL, actualmente PSD, PER, cred că nici el nu știe din ce face parte, sper că în cel mai scurt timp să nu mai facă parte din Consiliu Local Craiova, astfel încât în viitor să avem din nou majoritate.

Ceea ce s-a întâmplat este o bătaie de joc la adresa cetățenilor Craiovei, o majoritate efemeră, de conjunctură, negociată pe sub mese. Noi vom continua lupta și vom fi aici pentru următorii patru ani, să ne opunem acestei caracatițe PSD”, a spus Drăgoescu.

La rândul său, consilierul PNL Cosmin Corâtu a afirmat că Dan Diaconu și-a bătut joc de majoritatea PNL-USR-PLUS din CL Craiova.

„Acest trădător, Dan Diaconu, nu reprezintă PNL, el va fi exclus, chiar dacă nu vine să își dea demisia. E evident că nu va veni.

Și-a bătut joc de toată majoritatea de dreapta, de toată munca noastră și a vândut viitorul nostru, al întregii comunități craiovene, pentru următorii patru ani. Să-i fie rușine, este un zero barat și pentru noi nu reprezintă nimic altceva decât un trădător”, a afirmat și Cosmin Corâtu.

Prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan a anunțat că Dan Diaconu, consilierul PNL care a votat alături de PSD la Craiova, va fi exclus din partid.
„La ora 16.00 consilierul municipal de la Craiova care a votat alături de PSD va fi exclus din partid. Gata cu joaca. Trădătorii nu au ce căuta în PNL. Urmează o perioadă critică, nu mai merge cu jumătăți de măsură. Cine joacă cu PSD, dispare din PNL”, a anunțat Rareș Bogdan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri