Patronul DC News, Bogdan Chirieac, a fost surprins, în timp ce ieșea din sediul central al PSD, de către protestatarul Marian Moroșanu, supranumit Ceauşescu.

Întrebat dacă a luat bani de la fostul primar PSD, Daniel Florea, și de la actualul primar PSD, Daniel Băluță, Chirieac a negat. „Spre deosebire de tine, sunt om cinstit”, a afirmat Chirieac. Moroșanu l-a catalogat apoi ca scursură pe Chirieac, care a demarat în trombă, cu maşina lui tare.

Clotilde Armand a anunțat în august că o firmă controlată de Bogdan Chirieac, DC News Research & Development, a primit un contract în valoare de 30.000 de euro, din partea Primăriei Sector 5.

Primăria era condusă de Daniel Florea (PSD). Contractul a fost atribuit fără licitație, pentru ca firma lui Chirieac să realizeze sondaje de opinie.

„Am scris de multe ori despre cum funcționează fabrică de fake news PSD plătită din banii publici. Hai să va mai dau un exemplu recent. Am aflat din SICAP că site-ul lui Bogdan Chirieac a primit ieri prin încredințare directă, fără licitație, două contracte în valoare de 30.000 de euro, de la primarul pesedist al Sectorului 5.

Reamintesc că în luna aprilie firma lui Bogdan Chireac a primit 2.4 milioane de lei, de la Primăria Sectorului 4, și în luna iulie a mai primit 15.000 de euro, tot de la Sectorul 5.

Asta face PSD înainte de campania electorală. Alimentează cu bani publici site-urile de casă, pentru a denigra cât mai bine candidații opoziției. Nu-i nimic. Îi demascăm noi”, anunță Clotilde Armand.

591 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here