Caută
Close this search box.

VIDEO Cristian Rizea afirmă că Victor Ciutacu a luat bani grei la negru de la demnitarii cu care a lucrat

victor ciutacu

Cristian Rizea, fostul deputat PSD aflat acum în arest la Chișînău, l-a acuzat pe Victor Ciutacu la Realitatea PLUS că a luat șpăgi în trecut, în numele unor fost demnitari care îi erau șefi. Ciutacu a reacționat, anunțând că îl da în judecată pe Rizea.

Rizea a afirmat că Ciutacu a fost deseori invitat la Monaco, de către milionarii penali Dragoș Dobrescu și Ilan Schwartzenberg:

„Era un mare amator de restaurante de lux în Monte Carlo, dar pe banii smecherilor pe care i-am nominalizat mai devreme, dacă va veți duce cu poză lui în restaurantele din Monte Carlo. Dobrescu, îi dădea bani pentru shopping în Monaco, să-și facă omul cumpărăturile”.

Rizea a mai spus că, împreună cu Ciutacu și Cristoiu, au regizat dezvăluirea în presă a imaginilor cu Elena Istode, fost general SRI, despre care spunea că e șefa acoperitilor din presă.

În ianuarie 2017, în EVZ au apărut imagini cu Rizea și Istode în vacanțe exotice.

De asemenea, Rizea a mai spus că Ciutacu a luat șpăgi în numele lui Ovidiu Mușetescu, pe când acesta era șef al Autorității pentru Privatizare și Administrarea Participatiunilor Statului:

„Eu am fost cu un om de afaceri care a preluat două societăți din Brașov, privatizate, iar domnul Ciutacu era la primire, că domnul Mușetescu nu putea. Ne punea o instalație de bruiaj, când mergeam în sala lui că să nu se audă, că șțiți că atunci Adrian Năstase controla tot. Iar că să-ți iei o șpagă, tu că șef al Oficiilor de Privatizare în România, fără să șție șeful, că să îți rămână și ție ceva”.

Iată declarațiile integrale ale lui Rizea:

Bogdan Muzgoci: E cineva care ar putea umbri pe domnul Nistorescu în această dezvăluire sau pe domnul Cristoiu? Mă gândesc că e destul de greu

Cristian Rizea: Haideți să-l devoalam, că nu avem ce să facem. Am dat câteva detalii pe site-ul meu, pe spovedanialuirizea.com. Eu l-am devoalat pe acolo, îl cunosc foarte bine..a fost la botezul fiului meu. Amator de petreceri, de șprițuri cu Dragoș Dobrescu, cu Codruț Marta și cu Ilan S. Și era un mare amator de restaurante de lux în Monte Carlo, dar pe banii smecherilor pe care i-am nominalizat mai devreme, dacă va veți duce cu poză lui în restaurantele din Monte Carlo. Acolo îi plăcea lui foarte mult că era cu vinul roșu, cu fripurile, restaurant de top. Proprietarul îmi e prieten și deține încă 2 locațîi în Monaco. O să înțelegeți: este ziaristul care în față mea la Teresa…situat pe cea mai scumpă stradă din lume, din punctul meu de vedere, al metrului pătrat. Cât costă acolo să-ți cumperi sau să-ți închiriezi, este în zona de plajă. La Monaco au loc niște lucrări, acolo se extinde în mare. Mi-am făcut la Chișînău vacanțele în ultimii, ani dar sunt informat că am destui prieteni acolo. Întru cu ei în discuțîi, omul în față mea, Dobrescu, îi dădea bani pentru shopping în Monaco, să-și facă omul cumpărăturile.

Iar în vila lui Dobrescu, pentru că Dobrescu mai avea o vila închiriată față de apartament. El a fost primul român din Monaco care și a cumpărat un apartament cu 3 camere. A plătit pe el, o să stați pe scaune, va rog. 7 milioane de euro. L-a luat cu greu, pentru că acolo nu oricine poate să cumpere. Acolo trebuie să fii prieten cu familia Pastor, care este apropiată principatului și prințului casei regale. Doar ei construiesc în Monaco și dacă nu ai o relație cu ei să-ți dea ok să cumperi. Nu ei doar închiriază, oamenii au bani foarte mulți.

A.A:Deci și acolo există niște restricțîi, Există niște băieți care controlează..

C.R. Exact. Unii o fac cu reținere, unii o fac așa inteligent. Taranusii noștri din Românica au băgat mâna în buzunare, au condamnat oameni, le-au luat libertatea unora, chiar viață că să le ia afacerile.

A.A. Le-au băgat mâna în buzunarele oamenilor de rând, despre astea este vorba.

C.R. În buzunarele bugetului.

A.A. Da, nu ne mai ține în tensiune, spune ne despre cine este vorba.

C.R E vorba de unul care tot așa o face în fiecare seară, vrea el să dea ora exactă în presă și la combinațîi cu Elena Istode și cu Cristoiu. La acel scenariu a fost complice cu mine și cu Ion Cristoiu. E vorba, stimați români, de VICTOR CIUTACU .

AA: Am rămas fără vorbe, pentru că eu îl cunosc pe Victor de foarte mulți ani. Este un jurnalist foarte bun și este unul dintre cei mai aprigi luptători în presă. Nu m-aș fi gândit la așa ceva. Dar de ce spui că a fost complice cu ține la acel moment cu pozele?

CR: A știut tot timpul scenariul. Păi a mințit și el în continuare. Nu șțiți că ne-a invitat, pe mine prin telefon, domnul Cristoiu a fost în studiu, dacă nu mă înșel. Totul a fost organizat acolo cu el. Când am devoalat pozele cu Elena Istode la Monaco, Cristoiu a spus ’’da, domnule, le-am primit, Ciutacu mama ce bombă a primit domnul Cristoiu, să-l sunăm pe domnul CR să vedem’’. Totul a fost o regie pentru români! Trebuie să spunem adevărul! Și sper să iasă pe post și să spună adevărul! Și o să va zic eu multe despre domnul Ciutacu!

AA: Va trebui să aduci probe pentru că …

CR: Îl cunosc pe domnul Ciutacu…

AA: Este un jurnalist remarcabil Victor Ciutacu și va trebui să aduci …

CR: Bineînțeles! Să mă dea în judecată, Anca! Să între în direct cu mine să îmi spună că nu este adevărat, să aibă tupeul asta. Pentru că eu îl cunosc de când bagă mâna la șpăgi, când era consilierul lui Ovidiu Mușetescu la APAPS. Eu am fost cu un om de afaceri care a preluat două societăți din Brașov, privatizate, iar domnul Ciutacu era la primire, că domnul Mușetescu nu putea. Ne punea o instalație de bruiaj, când mergeam în sala lui că să nu se audă, că șțiți că atunci Adrian Năstase controla tot. Iar că să-ți iei o șpagă, tu că șef al Oficiilor de Privatizare în România, fără să șție șeful, că să îți rămână și ție ceva.

AA: Poate că într-o zi e interesantă o discuție cum de sunt, de când sunt originile Statului Paralel, că pare cumva că vine cu mult dinainte față de perioada de care povestești tu. Cred că e o discuție interesantă, dar n-o s-o facem azi.

CR: Aș vrea să completez și să le dau românilor un dosar sau chiar două. După aceea, pe domnul Ciutacu l-am regăsit consilier al domnul Codruț Seres. Ați uitat? L-au acuzat unii tot pe niște privatizări, că dansul e tot mereu la primire în spate, șțiți că domnul titular nu poate să ia, că omul e de fațada semnează și el e în spate cu banii negri, cu combinația. La Ministerul Economiei

AA: În afară de vorbele tale să știi că eu nu am niciun fel de probe și să știi că eu sunt obligată să te întreb …

CR: Dar fișa, dar CV-ul domnul Ciutacu stau mărturie. Orice român poate să verifice informațiile pe care le dau eu azi doar accesând google-ul. Însă încă o problema pe care domnul Ciutacu o are și asta îl doare mult de tot și asta șțiți de ce. Că sistemul în moemntul în care nu mai execută, cu asta îl au ei la mâna acum s-au prescris de pe vremea lui Mușetescu și Seres. Ei au o problema mare pentru că domnul Ciutacu a fost tot așa de pe vremea domnul Seres, că atunci s-au mai făcut niște combinațîi bune, frații Iancu, celebrii frații Iancuc – RAFO Onești. Va spune ceva? Va spun eu!

Domnul Ciutacu, dacă legea era aplicată că și pentru frațîi Iancu, că și pentru domnul Mărgărit – asociatul fraților Iancu, domnul Ciutacu trebuia să stea 10 ani în pușcărie. O spun clar, categoric!

AA: Aveți probe? Ai probe pentru această afirmație?

CR: Păi am probe vizitele pe care domnul Ciutacu le-a făcut periodic la penitenciarul …

AA: Faptul că se întâlnește cu cineva și că a avut o relație de prietenie și ulterior că a ținut legătură cu persoană respectivă nu reprezintă o proba.

CR: Toată lumea, toți cunoscătorii știu relația pe care acest individ o are și a avut-o cu frațîi Iancu și cu Mărgărit. Tremură de frică să nu vorbească de el! Credeți-mă! I-a vizitat mereu la penitenciar, să îi bage în seama să asta. Omul e la mâna lor! Aia dacă vorbesc, l-au luat! Ei știu, sistemul șție tot! Pentru că a căzut pe intercepentruari! Hai să o spun și p-asta, Anca! Vor probe românii? Faceți adresa la SRI! A căzut pe interceptări domnul Ciutacu sau nu în dosarul fraților Iancu?

Ciutacu a anunțat, luni, că îi da în judecată pe Cristian Rizea și Anca Alexandrescu.

„Neață la poporul suveran! Orice acțiune e urmată, fizic, de reacțiune, iar orice datorie trebuie plătită. Motiv pentru care valul de dejecții pe care mi le-a aruncat în cap la Realitatea traficantul de influență și spalatorul de bani Rizea la Realitatea își va găși răspunsul în instanța. Aproape tot ce a debitat el pe post despre mine, cu aerul superior al cunoscatorului care frecventează mediile înalte de putere, e o insailare grandioasă de minciuni gogonate. Combinată, pentru impresie, cu o tentativă de revista a presei, greșită și aia calendaristic. N-o să mă apuc să demontez aici ticalosiile fugarului încarcerat la Chișînău. O tentativă nereușită de om, care n-a fost suficient de bărbat să-și ia fapte și care acum face obiectul acțiunii de extrădare pentru a-și execută pedeapsa. Nu-s atât de tâmpit să mă șterg în public de flegmele mizerabilului. În plus, d-aia s-a inventat justiția. Se ocupă deja, cu talent, avocata mea Oana Anghel și am convingerea că o face bine și riguros, că de obicei.

Alături de el, o să mă văd în față judecătorului și cu Anca Alexandrescu, aflată în căutarea migăloasă a (re)descoperirii tainelor jurnalismului la 50 de ani, ale cărei tentative de acoperi mizeria pe care a produs-o cu o spoială de deontologie prost jucată nu păcălesc pe nimeni. Mai ales în contextul în care anunțase live, cu câteva zile înainte, tentativă de execuție mediatică. Nu în ultimul rând, va fi citat procedural și no name-ul ăla plin de el pe care Ancuța îl folosește să rostogolească pe post golăniile pe care nu vrea ea să și le asume. Și care, acum câteva luni, încerca să schimbe mediul de lucru și se cerea, în scris, la România TV, acolo unde muncă lui poate ‘să valoreze mai mult’.

P.S. Am o veste pentru Mihai Cristian Luigi, ex-Cristian Rizea, cel care se recomandă (până să-l umfle gaborii) ‘director general al stației Realitatea TV din Moldova’. Cu excepția lui Victor Ponta, pe care Anca Alexandrescu se străduiește să-l împingă pe scările pușcăriei, toți politicienii notorii pe care i-a consiliat (Adrian Năstase, Sorin Oprescu și Liviu Dragnea) au trecut prin arest/pușcărie sau își execută pedeapsa. Cred că au avut ghinion…”, a scris Ciutacu pe Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri