Caută
Close this search box.

VIDEO Din 40 de angajaţi, nici unul găsit de Clotilde Armand, la muncă!

clotilde armand

Primarul Sectorului 1 al Capitalei, Clotilde Armand, a fost în vizită la Compania de Investiții, înființată de fostul primar, Dan Tudorache, în Complexul Piața Mureș, din Sectorul 1.

„Am avut un șoc. Am fost în Piața Mureș. În clădirea din Complexul Piața Mureș funcționează 2 instituții ale primăriei: Compania de Investiții la etajul 1 și direcția de Salubrizare la etaj. Tot în această clădire a funcționat Biroul Electoral de Sector… și tot aici a avut fostul primar sediul de campanie.

În numele transparenței vă prezint ce am găsit la Compania de Investiții înființată de fostul primar: nu era nimeni la muncă. Această direcție are 40 de angajați și toți sunt de negăsit”, a explicat primarul Sectorului 1 al Capitalei, pe pagina sa de Facebook.

Totodată, Clotilde Armand susține că, prin această companie, s-au făcut mai multe contracte dubioase, dând exemplu celebrul spot al spitalului inexistent, interzis de CNA, celebra machetă a spitalului sau încercarea de a construi nu mai puțîn de nouă patinoare, cu 60 de milioane de euro.

„În aceeași clădire are sediul și Direcția Protecția Mediului Sector 1 – această direcție este celebră, pentru că era situată deasupra BEȘ 1. În Direcția Protecția Mediului Sector 1, am găsit, imediat după terminarea scrutinului, acele procese verbale în alb și tot aici s-a refugiat acel consilier PSD, cu peste 400 de ce procese verbale.

Pentru că n-am găsit pe nimeni la Compania de Investiții, am decis să stăm de vorbă cu șefii acestei direcții de mediu. Apoi, am reușit într-un final să dau de doamna directoare de la Compania de investiții”, a mai subliniat Armand, în postarea de pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri