Caută
Close this search box.

VIDEO Gabriel Liiceanu: O ţară nu poate fi condusă la nesfârşit de cei mai proşti!

gabriel liiceanu

Scriitorul Gabriel Liiceanu a declarat că România are nevoie de o primenire a clasei politice. El a afirmat că 70% dintre politicieni sunt impostori și corupți.

„Ceea ce trăim acum nu se poate rezolva de pe o zi pe alta. Felul în care s-a configurat clasa politică în România își are rădăcini în perioada anterioră, de 40 și ceva de ani de comunism. Post-comunismul este o prelungire a comunismului, ei au învățat toate trick-urile (inşelătoriile) pe care le învățaseră înainte, au apărut acei băieți care au condiderat că este păcat să nu mai funcționeze tot ce învățaseră în logistica răului înainte, l-au reformat, l-au reformulat și i-au dat o forță de jaf pe care n-au avut-o niciodată.

În măsura în care această clasă este o clasa de impostori, în marea ei majoritate, 70%, de corupți, degeaba mă întrebați dacă cartea va rezolva sau nu. Va rezolva, dar foarte, foarte mult timp.

Altminteri, o manevră rapidă presupune o intervenție pe scena politică. O primenire, nu putem trăi în mijlocul antiselectiei. Nici o țară din lume nu se va conduce cu alegerea celor mai proști din țară aia la cârma țării. Este o aberație”, a spus Liiceanu, la Europa FM.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri