Caută
Close this search box.

VIDEO halucinant. O profesoară de la UMF „Carol Davilla” a fost suspendată. Îşi umilea studenţii

O profesoară de la Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila”, din București, a fost suspendată din activitatea didactică și este supusă unei anchete interne a Universității, după ce a apărut în mediul online un clip video, în care încerca să le impună studenților să i se adreseze numind-o „doamna doctor”, în timpul unui curs online. În mod repetitiv, agresându-i pe studenţi, în loc să predea cursul.

„Este un fapt regretabil într-o instituție de prestigiu”, a declarat rectorul UMF Viorel Jinga, pentru Ziare.com. Profesoară a fost suspendată și va fi supusă unei Comisii de analiză

„S-a suspendat activitatea didactică a doamnei doctor. S-a constituit o Comisie de analiză a activitățîi didactice a acesteia formată din: reprezentantul Decanatului, șeful disciplinei și conferențiarii din disciplină respectivă.

Vom vedea ce rezultate are această analiză și mai departe, poate urma o Comisie de disciplină în funcție de analiză respectivă. Este un fapt regretabil într-o instituție de prestigiu, singular, zicem noi”, a declarat rectorul UMF, Viorel Jinga.

Acesta încadrează această situație la categoria indisciplină și dă asigurări că se vor lua măsurile care se cuvin în acest caz. „Se vor lua măsurile corespunzătoare și legale, urmând toți pașîi care sunt de luat într-o astfel de situație de indisciplină”, a adăugat rectorul UMF.

Întrebat despre zvonurile de pe diferitele rețele de socializare, potrivit cărora profesoara suferă de tulburări mentale, rectorul a declarat că profesoara nu are nici un fel de patologie sau afecțiune.

„Am verificat în fișa medicală și în documentele de la serviciu de la noi. Nu are nici un fel de patologie, nu a fost internată, din câte știm noi, deci nu putem spune că are o afecțiune”, a mai declarat rectorul UMF.

Acesta a mai susținut că activitatea didactică a profesoarei se poate suplini foarte ușor, deoarece Catedra de Biologie și Histologie are foarte multe cadre didactice.

Într-o înregistrare postată pe Youtube, medicul Mihaela Mădălina Adam le cere studenților săi, într-un curs online, să i se adreseze cu „doamna doctor Mădălina Adam”.

Ulterior, când o studentă o numește „doamna doctor Mădălina Adam”, ea îi cere să fie numită „doamna doctor Adam”. „Sunt de două ori doctor și nu stau să îmi înșir toate prenumele cu voi”, a spus medicul, în același video publicat online.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri