Caută
Close this search box.

VIDEO Klaus Iohannis, despre atacul de la Viena: Condamn ferm acest act atroce de terorism!

iohannis

Preşedintele Klaus Iohannis a condamnat manifestările violente din ultimele zile, subliniind că, în situaţii similare, autorităţile vor interveni „prompt”, „ferm”, „clar”.

„În acest context general foarte bun, au fost câteva chestiuni cu un iz clar negativ şi vreau aici să condamn cu fermitate acele manifestări violente, care au fost puţine, dar foarte vizibile. Au fost din păcate oameni care n-au înţeles despre ce este vorba, care n-au înţeles de ce trebuie să respecte normele şi în aceste chestiuni trebuie să laud iarăşi autorităţile, în special Poliţia şi Jandarmeria, care au intervenit la timp şi ferm şi aşa trebuie să rămână în continuare”, a declarat Iohannis, la Palatul Cotroceni, la finalul şedinţei de evaluare a măsurilor cu privire la gestionarea epidemiei COVID-19, pe care a avut-o cu premierul Ludovic Orban, mai mulţi miniştri şi şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat, conform Agerpres.

Şeful statului a vorbit despre modul în care vor fi gestionate eventuale manifestări similare.

„Nu putem să tolerăm astfel de manifestări violente, astfel de încălcări ale normelor, în condiţiile în care această pandemie creează probleme pentru noi toţi, nu numai pentru unii. Este foarte clar, în condiţiile în care marea majoritate a românilor a respectat foarte bine normele, acolo unde nu se respectă, trebuie intervenit prompt, ferm, clar şi aşa se va întâmpla şi în continuare”, a adăugat preşedintele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri