Caută
Close this search box.

VIDEO Momentul în care Clotilde Armand desigilează biroul lui Dan Tudorache

clotilde armand

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand (USR-PLUS), a desigilat biroul fostului edil, Daniel Tudorache și a avut o discuție cu șefii Poliției Locale Sector 1. „Știu că acesta reformă nu se face peste noapte dar am toate convingerea că va redă încrederea cetățenilor”, afirmă Armand, într-o postare pe Facebook.

„Aici este seiful, sunt documente confidențiale”, spune edilul, conform înregistrării. Clotilde Armand este în prezența avocatului, a șefei de cabinet, dar și a fostului viceprimar. „Să nu spună că sunt niște documente, nu știu, contractul cu Romprest care a dispărut din cauza mea”, declară edilul.

Clotilde Armand a fost și la sediul Poliției Locale Sector 1, unde a stat mai multe ore. Instituția s-a făcut celebră, după ce mass-media a dezvăluit că polițiștii locali au filat-o pe Clotilde Armand, la protestele anticorupție din februarie 2017, din Piața Victoriei.

Anul acesta, Poliția Locală a dat în judecată jurnaliștii de la publicația Buletin de București, pentru că au scris despre licitațiile suspecte ale instituției.

„Am fost împreună cu echipa mea să vedem ce se întâmplă la Poliția Locală Sector 1 și am discutat cu toată conducerea acestei instituții (șeful cel mare era în concediu…).

Cred că mesajul meu a fost foarte bine înțeles de toți directorii de departamente din Poliția Locală. Gata cu: poliția politică, cu datul în judecată și intimidarea jurnaliștilor, achizițiile frauduloase și înțelegerile cu diverse clanuri interlope, construcțiile ilegale și șantierele abuzive sau de lipsa reacției atunci când este solicitat ajutorul.

Cine nu a înțeles asta nu mai are ce caută în instituția poliției. Poliția Locală Sector 1 trebuie să devină un exemplu pentru bucureșteni, din acest moment Poliția Locală Sector 1 este obligată să respecte legea aplicând-o în litera și spiritul ei. Știu că acesta reforma nu se face peste noapte dar am toate convingerea că va redă încrederea cetățenilor.

După această vizită am desigilat biroul primarului. Am semnat procesul de predare-primire cu vechea administrație și au început să ajungă la mine mulți metri cubi de dosare din diverse departamente ale primăriei.

Am organizat deja echipe de IT-ști în toată primăria care vor lupta să spunem adio birocrației și hârtiilor inutile. Dacă vreți să vedeți cum a fost va invit să urmăriți primul episod #dinPrimarie,” scrie Clotilde Armand.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri