Caută
Close this search box.

VIDEO „Uite, mie mi-ai dat de mâncare, dă-le şi lor!” O pisicuţă maidaneză îşi prezintă pisoii femeii care a hrănit-o

usagi

O femeie din Canada a fost surprinsă să constate că o pisică vagaboandă, pe care a hrănit-o de mai multe ori, nu numai că a supraviețuit, dar și-a întemeiat și o familie.

Lisianne i-a dat mâncare unei pisici care venea constant să se joace în grădina ei din Quebec. Felina s-a atașat de femeie și o căuta aproape zilnic pentru a primi mângâieri și hrană. Lisianne s-a obișnuit atât de mult cu felina încât i-a dat și un nume – Usagi.

La un moment dat, pisica a început să se îngrașe, iar Lisianne s-a gândit că îi dă prea multă mâncare, după care femeia a început să-și facă griji, când și-a dat seama că felina nu o mai vizitase de câteva zile, conform Digi24.

Însă Usagi i-a făcut o surpriză uriașă într-o zi, în care a venit să o viziteze și să îi prezinte pe cei șase pui ai săi, pe care i-a adus până pe veranda casei.

Chatons Orphelins Montréal, un grup local de salvare a animalelor, a explicat într-o postare pe Facebook că Usagi ar fi murit dacă nu o întâlnea pe „această doamnă cu o inimă mare”, care i-a câștigat încrederea.

Pisica a născut afară, într-un loc necunoscut, dar când puii au crescut suficient Usagi i-a dus în curtea femeii. Impresionată, Lisianne a decis să ajute familia felină și a primit-o în casa ei.

Pentru că Lisianne nu poate păstra toți puii, le-a făcut cunoscută povestea pe Facebook. Prima pisicuță și-a găsit deja un nou cămin. Lisianne a hotărât să-i ofere un domiciliu permanent lui Usagi, care tocmai a făcut prima ei vizită la veterinar, pentru a fi sterilizată.

Povestea pisicii Usagi a fost postată pe Facebook, la finele lunii octombrie. Între timp, s-a viralizat și a devenit cunoscută în toată lumea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri