Caută
Close this search box.

VIDEO Un şofer băut a lovit o maşină în sensul giratoriu, apoi încă una, în benzinăria unde oprise să se împace cu primul lovit

Un bărbat de 55 de ani din Buzău s-a ales cu dosar penal, după ce s-a urcat beat la volan, a lovit o mașînă în sensul giratoriu și una într-o benzinărie, unde oprise pentru a se împăca cu primul șofer păgubit.

Văzându-se încolțit, a fugit, dar nu a durat mult până a fost prins. Bărbatul care a consumat alcool s-a urcat la volan, conducând un Citroen, și a lovit, înțial, un Mercedes. A încercat să facă pace cu șoferul, oprind într-o benzinărie.

Lucrurile au degenerat, iar când s-a văzut înconjurat de mai mulți martori, a încercat să fugă. Atunci a lovit o altă mașînă, parcată in incinta stației. Șoferii păgubiți au pornit pe urmele sale și l-au oprit când cobora de pe podul Mărăcineni, potrivit adevarul.ro.

Unul dintre bărbații nervoși l-a trântit jos, încercând să îl imobilizeze, până la venirea Poliției. Victima a început să sângereze.

„Între conducătorii auto, un bărbat în vârstă de 55 de ani din Mărăcineni, un buzoian de 33 de ani și un tânăr de 26 de ani din București, a izbucnit un conflict, în urma neînțelegerilor.

Ajunși la fața locului, polițiștii au aplanat conflictul, persoanele implicate nu au dorit să formuleze plângere penală pentru infracțiunea de lovire”, spun reprezentanții IPJ Buzău, potrivit sursei citate.

Bărbatul a avut o alcoolemie de 0,72 mg/l alcool pur în aerul respirat, astfel că i s-a întocmit dosar penal. Ceilalți șoferi implicați nu au depus plângeri pentru loviri sau alte violenţe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri