Caută
Close this search box.

VIDEO Urmărea un camion cu lemne furate. Activistul de mediu a fost scos de pe şosea

lemne furate

Daniel Bodnar, un cunoscut activist de mediu din Suceava, a fost atacat, în timp ce conducea mașîna personală, pe o șosea din județ.

Șoferul care l-a șicanat, l-a blocat în trafic și l-a lovit pe Bodnar este un tânăr din Gura Putnei, pe nume Vasilică Ştirban.

Ştirban este fiul proprietarului firmei SC Man Silva Forest SRL, specializată în exploatarea lemnului, din localitatea suceveană Gura Putnei. Dimineaţa, Ştirban escorta un camion încărcat cu bușteni. Potrivit aplicației Inspectorul Pădurii, camionul avea aviz, dar ridica suspiciuni în privința cantității, care ar fi fost mai mare decât cea notată pe aviz, potrivit stirisuceava.net.

Transportul nu a putut fi verificat, deoarece tânărul s-a interpus cu mașîna personală, între camion și mașîna lui Daniel Bodnar.

Polițiștii din Suceava au tratat incidentul ca pe o tamponare, ambii șoferi fiind sancționați contraventional. Vasilică Ştirban a primit o amendă de 870 de lei și i-a fost suspendat permisul pentru 60 de zile, pentru nerespectarea legislației privind depășirea.

Daniel Bodnar a primit un avertisment pentru că a folosit telefonul la volan. Incidentul poate fi văzut în filmul de mai jos, la minutul 2.20:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri