Caută
Close this search box.

VIDEO Victoraş Micula şi-a spălat pneurile maşinii sale Lamborghini Urus cu şampanie franţuzească

victoraş micula

Aroganţa lui Victoraş Micula, care şi-a spălat pneurile maşinii  – un Lamborghini Urus – cu şampanie „Moët & Chandon”, a fost criticată în presa franceză.

Jurnaliştii francezi au comentat dur aroganţa lui Victoraş Micula:

„În timp ce milioane de oameni din întreaga lume suferă de foame, unii îşi expun bogăţia făcând lucruri foarte şocante. Este cazul acestui om, Victor Micula, fiul unui om de afaceri român, al cărui imperiu se ridică la aproape 210 milioane de dolari”.

Francezii au remarcat că Micula „e foarte activ pe reţelele sociale, distribuind zilnic fotografii şi videoclipuri cu „bling-bling-ul” său, spre deliciul abonaţilor săi. Doar acum a mers prea departe …”

Jurnaliştii au remarcat că Micula, influenţat de contul „Rich Kids of Instagram” s-a gândit să-şi expună averea pe web. „Ultima sa postare a generat multe comentarii, pentru că îl vedem curăţând roţile maşinii sale sport, un SUV Lamborghini Urus, cu şampanie şi atenţie, nu orice şampanie, ci faimoasa şampanie Moët & Chandon!

În videoclipul său, îl auzim spunând: „Eram curios care şampanie va curăţa cel mai bine anvelopele de pe Lamborghini. De asemenea, nu uitaţi masca de protecţie. Va fi utilă.”

În articol se mai arată că Micula a mai deschis o a doua sticlă de şampanie, numită „Cristal”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri