Caută
Close this search box.

A mai apărut un fals medic estetician. Acesta mărea buzele

fals medic estetician

Polițiștii de la Secţia de Investigațîi Criminale, din București, și procurori de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 2 au făcut trei percheziții, în București și județul Constanța, într-o cauză privind săvârșirea infracțiunilor de înșelăciune și exercitarea fără drept a unei profesii sau activități.

Serviciul s-a sesizat din oficiu, cu privire la faptul că o femeie, care pretinde că este medic, face intervenții chirurgicale minim invazive, în domeniul estetic. Conform surselor Ziare.com, femeia se numește Svetlana Serghei și își spune Dr. Lana.

Femeia închiriase cabinete medicale, în care făcea operațîi estetice: mărea buze, făcea operații de îndreptare a nasului și chiar reconfigura profilul facial. Prețurile intervențiilor se ridicau la câteva sute de euro, pentru mărire de buze, în funcție de acidul hialuronic folosit și de cantitate.

Scandalul Dr. Lana a început în vara acestui an. O clientă, care a vrut să-și modifice forma ochilor, într-un cabinet închiriat de medicul fals, în București, nu a fost mulțumită de rezultat. Când a contactat-o pe cea care o operase, i s-a spus că nu respectase anumite măsuri.

Clienta a mai spus că i s-a părut dubios că discuțiile se făceau pe whatsapp și că se accepta doar plata în numerar. După ce i-a cefals medic esteticianrut explicații, Dr. Lana i-a promis că îi va da banii înapoi, însă ulterior nu i-a mai răspuns la mesaje clientei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri