Caută
Close this search box.

Adolescenta de 15 ani din Mureş, a cărei răpire fusese sesizată luni, a fost găsită

Minora de 15 ani din judeţul Mureş, a cărei răpire fusese sesizată luni, a fost găsită, anunţă Inspectoratul General al Poliţiei Române (IGPR).

„În ceea ce priveşte minora de 15 ani, din Odorheiul Secuiesc, a cărei răpire a fost sesizată la data de 30 noiembrie 2020, vă comunicăm că, în această dimineaţă, aceasta şi unchiul său s-au prezentat la sediul Poliţiei municipiului Târgu Mureş.

De asemenea, minora a declarat verbal că a fost plimbată cu autoturismul prin judeţul Mureş, după care a fost lăsată într-o autogară din Târgu Mureş, unde a fost găsită de unchiul său”, se arată într-un comunicat al IGPR transmis, marţi, Agerpres.

Conform sursei citate, s-a dispus încetarea mecanismului „Alertă răpire copil”, cercetările fiind continuate pentru identificarea autorilor şi stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a fost săvârşită fapta.

O minoră în vârstă de 15 ani, din Odorheiul Secuiesc, a fost răpită, pe strada Bega din Târgu Mureş, în timp ce se afla cu unchiul său, fiind luată cu forţa de persoane necunoscute şi introdusă într-un autoturism, a anunţat, luni, Inspectoratul Judeţean de Poliţie (IPJ) Mureş.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri