Caută
Close this search box.

Adrian Mititelu, în detenţie, chemat la şedinţa Comisiei de Disciplină şi Etică a FRF

adrian mititelu

Patronul clubului din Liga a II-a de fotbal FC U Craiova 1948, Adrian Mititelu, care de la 5 noiembrie execută în regim de detenţie, o pedeapsă de trei ani de închisoare, pentru evaziune fiscală, este chemat la şedinţa Comisiei de Disciplină şi Etică a Federaţiei Române de Fotbal, din 16 decembrie.

„Prin prezenta, Mititelu Adrian este chemat la şedinţa Comisiei de Disciplină şi Etică a Federaţiei Române de Fotbal, în ziua de 16 decembrie 2020, ora 16:00, la sediul Federaţiei Române de Fotbal din str. Vasile Şerbănică nr. 12, sector 2, în calitate de pârât în contradictoriu cu U Craiova 1948 Club Sportiv SA (n.r. – clubul din Liga I) în calitate de reclamant privind cauza – sesizare”, se arată pe site-ul federaţiei, fără să se precizeze cauza dosarului.

În citaţia în format electronic ataşată pe acelaşi site, se menţionează faptul că „părţile pot fi asistate sau reprezentate de avocaţi sau de alte persoane autorizate pe bază de împuternicire”.

„Neprezentarea părţii legal citate nu constituie motiv de amânare a judecării cauzei. Întâmpinarea se va depune până la primul termen fără a se solicita amânarea cauzei pentru aceasta”, se mai precizează în citaţia semnată de Elena Cochet, consilier juridic şi secretar al Comisiei de Disciplină şi Etică.

Patronul clubului FC U Craiova 1948, Adrian Mititelu, a fost condamnat, la 5 noiembrie, de Curtea de Apel Craiova la 3 ani de închisoare pentru evaziune fiscală, pedeapsă care se va executa în regim de detenţie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri