Caută
Close this search box.

Adrian Porumboiu nu-i iartă pe Dragomir și Becali: „Trișori de meserie, măcar să tacă din gură!”

Adrian Porumboiu îi dă replica lui Dumitru Dragomir după ce fostul președinte LPF a povestit cum jucau poker patronii echipelor din prima ligă pe la începutul anilor 2000. „Trișori de meserie”, spune Porumboiu l adresa lui Dragomir, dar vizându-l și pe Gigi Becali.

Dumitru Dragomir a povestit de „Sfântul Ștefan”, 27 decembrie, despre „Celebrele partide de poker care se jucau la Sechelariu acasă, Ștefan era mai zgârțar și nu ne prea ducea la Piatra Neamț. Porumboiu era foarte larg și nu prea a câștigat niciodată, nu avea noroc. Gigi Becali era tare de tot. Venea cu bani. Sandu era un jucător bun. Mai venea și Giovanni”.

Fostul finanțator al lui SC Vaslui, Adrian Porumboiu s-a simțit lezat de afirmația lui „Don Corleone” cum că nu avea noroc și a ținut să lămurească problema, într-o discuție cu reporterii Fanatik.

„Spune un fost personaj din fotbalul românesc că n-aveam noroc la poker. În primul rând eu n-am fost un jucător pasionat de poker… de distracție am mai jucat, este adevărat, dar n-am avut patima altora” – Adrian Porumboiu

„Și n-aveam cum să am noroc când jucam cu trișori care jucau cu șase și chiar șapte cărți… (râde) …N-ai cum să ai noroc cu «profesioniști» dintr-știa.. (râde) Unii ar trebui să tacă măcar din gură” – Adrian Porumboiu

„Cum să vorbești de noroc când i-am prins cu șase și cu șapte cărți în mână?! Nici n-am mai jucat de atunci poker. Erau obișnuiți să trișeze de la fotbal, din campionat. Bine că m-am lăsat și de fotbal, și de poker” – Adrian Porumboiu.

Porumboiu face aluzie și la Gigi Becali: „Altul, care se dă mai credincios, avea șase cărți în mână”

Fostul mare arbitru, trecut și prin postura de finanțator de echipă 11 ani, l-a „tăiat” cu „asul” amintirii și pe finanțatorul FCSB Gigi Becali. Porumboiu nu se sfiește să-i numească „trișori autentici” pe „tovarășii” de poker de acum 20 de ani.

„Trișori de meserie, măcar să tacă dracului din gură! L-am prins pe cel care vorbește de noroc cu șapte cărți în mână și pe altul, care se dă mai credincios, care avea șase cărți. Cum să ai noroc cu ăștia?! Trișori autentici, să tacă dracului din gură!”(râde) – Adrian Porumboiu

„Eu am fost domn, n-am zis nimic de ce s-a întâmplat atunci, dar văd că Mitică nu se oprește din mâncat… caltaboș!”(râde) – Adrian Porumboiu.

„Nu am trișat, am jucat meciurile corect” – explicația lui Adrian Porumboiu că nu a câștigat cu SC FC Vaslui niciun trofeu, în scrisoare publică de adio scrisă la retragerea din fotbal, pe 21 iunie 2013
11 ani a fost Adrian Porumboiu finanțatorul echipei FC Sporting Club Vaslui, între anii 2002 și 2013.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri