Caută
Close this search box.

Afacere buzoiană. Marcel Ciolacu îl promovează politic pe Lucian Romaşcanu

lucian Romaşcanu

Pesediștii au stabilit ca lider al grupului PSD, la Senat, să fie Lucian Romașcanu, iar la Camera Deputaților să fie lider de grup tot Alfred Simonis, au declarat surse ale formațiunii.

În august, Romașcanu a fost suspendat din funcția de purtător de cuvânt al PSD, după ce a fost înregistrat folosind un limbaj vulgar la adresa jurnaliștilor. El și-a cerut atunci scuze.

Acesta a avut o scăpare de limbaj, înaintea unei conferințe de presă pe care a susținut-o la sediul PSD. Romașcanu a afirmat, fără să știe că microfoanele sunt pornite: „Asta e sfârșitul unei frumoase prietenii. O să primească o p… în c… toți”, potrivit unei înregistrări difuzate de Epoch Times.

O altă persoană aflată acolo a comentat „Nici aia. Poate le place. Suntem singuri. Nu, dar este incredibil așa ceva. Ah, nu vrei să mai facem prieteni? Vreau să văd la PNL, fac la fel?”, conform sursei citate de Aktual24.

Ulterior, senatorul PSD a afirmat că „prea multă lume a ridicat piatra” și a amintit de modificările benefice pentru mass-media, aduse la inițiativa sa ordonanței „Bani pentru presă”.

Marcel Ciolacu a anunțat că în Consiliul Național al PSD a fost luată decizia ca nici un membru al conducerii partidului sau vreun președinte de organizație să nu ocupe nici o funcție în viitorul Parlament.

Liderul social-democraților a adăugat că e timpul pentru modernizarea formațiunii, iar PSD să promoveze oameni tineri și profesioniști.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri