Caută
Close this search box.

Alyssa Farah, directorul de comunicare al Casei Albe, a demisionat

Alyssa Farah

Directorul de comunicare al Casei Albe, Alyssa Farah, şi-a anunţat demisia, ceea ce înseamnă o recunoaştere tacită a înfrângerii preşedintelui republican Donald Trump, în alegerile prezidenţiale din 3 noiembrie, informează AFP, via Agerpres.

„După trei ani şi jumătate incredibili, voi părăsi Casa Albă pentru a mă dedica altor proiecte”, a scris cea care a fost anterior purtătoarea de cuvânt a vicepreşedintelui Mike Pence şi apoi a Pentagonului, înainte de a prelua postul actual.

„Sunt foarte mândră de lucrurile incredibile realizate pentru a face ţara noastră mai puternică şi mai sigură”, a adăugat Alyssa Farah, fără a menţiona numele preşedintelui Donald Trump, al cărui mandat se încheie pe 20 ianuarie 2021.

După alegerile din 3 noiembrie, câştigate de democratul Joe Biden, dar al căror rezultat republicanul Donald Trump a refuzat până acum să îl recunoască, Alyssa Farah a fost destul de discretă.

Atitudinea sa a contrastat cu cea a purtătoarei de cuvânt a Casei Albe, Kayleigh McEnany, care a transmis neobosită acuzaţiile de fraudă ale preşedintelui, fără nicio dovadă tangibilă care să le susţină.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri