Caută
Close this search box.

Andrei Caramitru: Sută la sută Gabriela Firea ajunge după gratii!

andrei caramitru

Andrei Caramitru este convins că Gabriela Firea va ajunge să răspundă penal pentru activitatea sa, ca primar al Capitalei. Firea este acum senator și prim-vicepreședinte al PSD, după ce a pierdut alegerile locale.

„Multe lucruri sunt greu de previzionat. Dar – pariez oricât că Firea va ajunge la DNA și arest până în 2024. Și până și PSD se va bucura de asta. O să vedeți. E singură chestie unde toată lumea e de acord – e consens total. Deci se va întâmpla”, a scris Caramitru, pe Facebook, conform Aktual24.

Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, a detaliat recent cauzele dezastrului cu care se confruntă.

„Avem 6 săptămâni de când încercăm să ținem pe linia de plutire un oraș făcut praf și să punem bazele dezvoltării viitoare. Nu vreau să pierdem timpul în polemici și să ne scuzăm invocând greaua moștenire.

Dar tupeul, obrăznicia și minciuna fostului primar general depășesc orice limită și nu pot să nu răspund. Ca să fie foarte clar, Gabriela Firea este sursa frigului din apartamentele dumneavoastră. Despre ce vom putea noi îmbunătăți, după dezastrul făcut de ea, putem fi punctual și în timp evaluați de bucureșteni. Nu am promis miracole, ci administrație onestă și eficientă”, a informat Nicușor Dan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri