Caută
Close this search box.

Brașovul va organiza Târgul de Crăciun din Piața Sfatului, cu numărul căsuțelor redus la jumătate

Târgul de Crăciun va fi, totuşi, organizat, anul acesta, în Piaţa Sfatului din Braşov şi nu online, chiar dacă numărul căsuţelor va fi redus la jumătate faţă de anul trecut, a anunţat, vineri, viceprimarul Flavia Boghiu, relatează Agerpres.

Primăria Braşov a luat această decizie în urma consultărilor cu agenţii economici, Direcţia de Sănătate Publică şi Instituţia Prefectului.

Conform deciziei, vor fi amplasate 20 de căsuţe şi vor fi amenajate circuite speciale de intrare şi ieşire, iar evenimentul va fi supravegheat de Poliţia Locală.

Montarea căsuţelor va începe în perioada imediat următoare.

Bradul din Piaţa Sfatului a fost adus în urmă cu o săptămână, iar iluminarea acestuia, împreună cu celelalte decoraţiuni pentru Sărbătorile de Iarnă, a fost pornită duminică seara, pe 6 decembrie, însă, spre deosebire de anii anteriori, fără a avea loc un eveniment cu această ocazie.

În urmă cu mai multe săptămâni, primarul Braşovului, Allen Coliban, propunea organizarea tradiţionalului Târg de Crăciun online, variantă cu care, însă, producătorii şi meşteşugarii care participă la acest eveniment nu au fost de acord.

Incidenţa cumulată a cazurilor de COVID-19 a scăzut, vineri, la nivelul judeţului Braşov, la 4,76 la mie, iar la nivelul municipiului reşedinţă la 6,59 cazuri la mia de locuitori, conform datelor publicate de Direcţia de Sănătate Publică Braşov.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri