Ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, a convocat o şedinţă cu directorii din Ministerul Transporturilor şi managerii unităţilor din subordine, în care a discutat despre priorităţile perioadei următoare.

”Există persoane care şi-au făcut un obicei din a veni la serviciu doar pentru a avea de unde pleca acasă; este cazul să se gândească la schimbarea locului de muncă”, a declarat ministrul, adăugând că nu se fereşte să facă schimbări şi reforme.

”Discuţiile au vizat aspecte ce ţin de activităţile desfăşurate la nivelul direcţiilor MTI şi al companiilor, precum şi acţiunile şi măsurile ce vor fi luate în următoarea perioadă, pentru desfăşurarea în bune condiţii a activităţii”, a transmis Ministerul Transporturilor.

Ministrul Drulă a cerut eficientizarea muncii.

”Este foarte clar pentru toată lumea că, din păcate, la nivelul fiecărei structuri, există persoane care şi-au făcut un obicei din a veni la serviciu doar pentru a avea de unde pleca acasă.

Aceste persoane, dacă nu înţeleg că sunt aici să presteze o muncă în folosul oamenilor şi să aducă un plus de valoare echipei, fie ca sunt la minister, fie că sunt la companii, este cazul să se gândească la schimbarea locului de muncă.

Nu mă feresc să fac schimbări şi nu mă feresc de reforme. Activitatea dumneavoastră şi a subordonaţilor trebuie să fie bazată pe profesionalism, asumarea responsabilităţii şi transparenţă. Cei care pot să respecte aceste principii sunt bineveniţi în echipa mea”, a declarat ministrul Cătălin Drulă.

292 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here