Caută
Close this search box.

Ce dau share adepţii AUR. „Azi a fost cipată cumnata din Spania!”

cipată

Vasile Dan, un bărbat din Cluj, a postat pe Facebook o relatare despre cum cumnata sa din Spania ar fi fost cipată, după ce și-a făcut vaccinul împotriva coronavirusului. Postarea sa a devenit virală, fiind distribuită masiv, în special în grupurile simpatizanților AUR, însă totul este o farsă.

„Azi a fost vaccinată cumnata din Spania. Primele două ore au fost ok dar mai apoi au început dureri mari de ochi și aude un bâzâit ft tare din partea dreapta a capului. Bâzâitul se oprește doar în grădină, departe de aparatele electrice. Câinele nu a mai recunoscut-o lătrând fără oprire ft speriat.

Crede că a fost cipată pt că atunci când a încercat să vorbească la telefon acesta nu avea semnal la internet. A trebuit să vorbim pe fix. Durerile de cap se amplifică atunci când se apropie de aparate electrice. Concluzia ei este că a fost cipată. Suntem ft îngrijorați de situația ei.

PS: Două asistente colegele au fost internate. Una cu hemoragie la urechea dreaptă cealaltă pur și simplu nu mai distinge culorile calde”, a scris Vasile Dan, pe Facebook.

Această poveste inventată a devenit virală, fiind distribuită masivă pe Facebook, mai ales în grupurile simpatizanților AUR.

  

Ulterior, clujeanul a revenit cu precizări, spunând că a fost o farsă, un experiment social.

„Această postare este o ficțiune. Nu trebuie tratată astfel (sic!) decât Moartea Căprioarei. Importante sunt comentariile la această postare. Vă mulțumesc tuturor celor care ați participat și vă doresc un An Nou Fericit plin de bucurii și realizări”, a menționat clujeanul.

Într-un live, înainte de alegeri, senatorul AUR Diana Şoşoacă susținea că populația României va fi luată cu forță de armată, din case, și va fi dusă pentru a fi vaccinată cu forța în noile spitale modulare. „Vor să ne ducă precum vitele la abator, la moarte”, a spus Şoşoacă, despre vaccinare.

„În momentul ăsta voi spune un adevăr, în premieră națională. Toate (spitalele mobile), atenție, este un abator pentru români. Romexpo, Lețcani, Ana Aslan, și toate celelalte spitale modulare construite de ăștia, toate astea sunt abatoare ale poporului român, pentru că acolo se va face vaccinarea forțată.

De aceea sunt goale, ne vor lua pe sus, de aia vor ei să bage armata, domnule Iohannis. Hai, că spun eu ce vrei să faci, ca să știe poporul român. Dacă noi nu întrăm în Parlament, va trebui să luptăm la baionetă cu ăștia, pentru că ne vor lua pe sus.

Vor să ne ducă precum vitele la abator, la moarte. (…) Vor ne smulgă cu armata din case și să ne ducă acolo ca pe vite, la tăiere. Ascultați-mă ce va spun, România în momentul ăsta este abator de oameni.

S-a semnat anul trecut că noi suntem țară experimentală pentru vaccinuri, sper să scăpăm odată de nemernicii ăștia, nu se poate așa ceva. L-ați auzit pe unul să spună ce vă spun eu?”, spunea deja Şoşoacă, într-un live, pe Facebook, încă dinainte de alegeri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri