Caută
Close this search box.

Ciolacu: Gașca pierzătorilor e prea ocupată să-și împartă funcții pentru a vedea care sunt adevăratele probleme ale românilor

ciolacu

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, critică, într-un mesaj pe Facebook, negocierile purtate de partidele care ar putea forma viitoarea coaliție de guvernare, despre care spune că sunt „gașca pierzătorilor”.

Ciolacu susține că în timp ce se împart funcții, problemele românilor au rămas.

„Lupta pe funcții și putere este programul de guvernare al noului CDR moșit, pe lângă Constituție, de președintele Iohannis. Nu au înțeles nimic din votul de blam dat de români pe 6 decembrie la adresa lor! Alegerile au trecut, dar problemele românilor au rămas, iar fiecare zi de inacțiune doar le multiplică. Spitalele sunt în continuare suprasolicitate, educația copiilor este în continuare abandonată, drama românilor care au rămas fără locuri de muncă se adâncește!”, scrie președintele PSD.

Acesta spune că adevăratele priorități ale românilor sunt creșterea numărului de teste, creșerea capacității ATI și măsuri urgente pentru redeschiderea școlilor.

„Acestea ar trebui să fie prioritățile unei puteri responsabile și preocupate într-adevăr de viața românilor! Dar, noul CDR format din PNL și USR își negociază pe ascuns viitoarele funcții și sinecuri. Au expediat pe ascuns problema școlilor, au prelungit și înăsprit rapid restricțiile pentru a avea timp să-și împartă ce nu au câștigat, chinuindu-se să încropească majorități care nu vor funcționa niciodată”, a mai scris liderul PSD.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri