Caută
Close this search box.

Ciolacu împroaşcă cu noroi Guvernul: Ciolaniada Dreptei Rapace, gata să fure tot în regim de urgenţă

psd

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, afirmă, miercuri seară, după învestirea Guvernului Cîţu, că ”România nu mai poate suporta o nouă guvernare tip CDR, dar asta oferă azi ţării – Ciolaniada Dreptei Rapace, gata să fure tot în regim de urgenţă”.

Ciolacu susţine că PSD a votat împotriva Guvernului.

”Azi, în Parlament, PSD le-a reamintit celor trei partide de dreapta că îl pun la conducerea Guvernului pe cel mai mare gropar al României! Toţi parlamentarii au primit Cartea Neagră a lui Cîţu ca să ştie că, votând un asemenea personaj la Palatul Victoria, sunt de acord cu următoarele aberaţii:

– tăiarea bugetului Sănătăţii cu 22% chiar în momentul în care a izbucnit pandemia, deoarece Cîţu crede că Sănătatea nu este o prioritate!

– împrumuturi înrobitoare de 30 de miliarde de euro în ultimele 13 luni, adică 77 de milioane de euro în fiecare zi, respectiv aproape 1.000 de euro pe secundă!

– majorarea salariului minim „este o măsură antisocială, distructivă pentru economie”- aceasta fiind credinţa sinceră a marelui finanţist Cîţu despre creşterea veniturilor angajaţilor din România”, a scris Ciolacu pe contul său de Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri