Caută
Close this search box.

Ciolacu pare că pregăteşte o coaliţie cu AUR. „PSD plus AUR au 47% în Parlament!”

ciolacu

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat la România TV că are o „comunicare insituțională” cu AUR și că s-a „săturat să ne împărțim în buni și răi”, referindu-se la acuzațiile de extremism aduse celor de la AUR.

„PSD plus AUR au 47% în Parlament”, a calculat Ciolacu. „Eu m-am săturat să ne judecăm, cum judecau unii în campania electorală, să ne împărțim în buni și răi. Comunicăm instituțional, în acest moment (cu AUR).

Există anumite elemente, uitați-vă la acest abuz (al PNL și USR), vor să ia totul în Parlament. Comunic cu domnul Simion pe această temă. Nu avem un proiect politic comun”, a susținut Ciolacu.

„Și nu intenționați să creionati?”, a fost întrebat de realizatorul RTV. „În acest moment, când mă întrebați, nu avem un proiect politic comun”, a evitat Ciolacu un răspuns concret.

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat că a avut o discuție la telefon cu George Simion, copresedintele AUR, dar nu pe teme politice.

„Nu am avut o întâlnire, am avut o discuție telefonică cu domnul Simion. (…) Nu am avut o întâlnire personală cu domnul Simion. (…) Am avut o discuție cu un viitor coleg din Parlamentul României, cum funcționează Parlamentul și marea majoritate, dacă nu toți viitorii parlamentari ai AUR sunt la primul mandat. (…) Nu am discutat politic cu domnul Simion”, a spus Ciolacu.

Ciolacu a refuzat să spună dacă el l-a sunat pe Simion sau acesta l-a contactat pe el. „Ne-am contactat unul pe altul. (…) Nu are nici o importantă, nicio relevanță (cine a sunat pe cine – n.r.)”, a afirmat el.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri