Caută
Close this search box.

Cioloş, nemulţumit de prezenţa lui Sorin Câmpeanu în Guvern

dacian cioloş

Liderul PLUS, Dacian Cioloş, afirmă, miercuri, că are o nemulţumire cu privire la prezenţa lui Sorin Cîmpeanu în Guvern.

”Mi s-au cerut explicaţii şi cred că în noua configuraţie în care USR PLUS are responsabilitatea guvernării e nevoie să vorbim deschis şi cu transparenţă şi despre probleme sau lucruri pe care vrem să le facem sau să le asumăm împreună cu partenerii de coaliţie, dar şi despre lucruri cu care nu suntem confortabili. Asta am promis, asta fac.

La fel ca o mare parte a societăţii civile, şi eu, personal, am o nemulţumire cu privire la prezenţa lui Sorin Câmpeanu în Guvern – şi, la fel, mulţi colegi ai mei. Îl cunosc de multă vreme, dar felul în care a acţionat politic şi profesional în ultimii ani e departe de ceea ce cred că ar trebui să fie un parcurs politic decent şi o referinţă pentru educaţia din România”, a scris Dacian Cioloş miercuri, pe contul său de Facebook.

”Nu am avut control pentru desemnările de miniştri ale partenerilor, aşa cum nici partenerii nu au avut pe cele ale USR PLUS. În acelaşi timp, ştiu că aveţi dreptate să fiţi nemulţumiţi şi să ne menţionaţi.

Suntem responsabili de ceea ce va decide guvernul din care facem parte şi ne vom asigura că programul de guvernare va fi aplicat. Şi nu vom accepta derapaje de la program, de la angajamentele luate împreună, mai ales în Educaţie, un domeniu-cheie de care depinde viitorul tuturor”, a adăugat Cioloş.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri