Caută
Close this search box.

Ciucă: Succesul campaniei de vaccinare va depinde într-o foarte mare măsură de modul în care vom comunica

Generalul Nicolae Ciucă

Premierul interimar, Nicolae Ciucă, a declarat joi că succesul campaniei de vaccinare anti-COVID-19 va depinde într-o foarte mare măsură de modul în care autorităţile vor comunica.

El a declarat, la începutul şedinţei de guvern, că miercuri a avut activităţi de pregătire şi derulare a campaniei de vaccinare anti-COVID-19.

„Ieri (miercuri – n.r.) am avut mai multe activităţi legate de modul de organizare şi punerea în aplicare a tot ce înseamnă schemă de organizare şi funcţionare a campaniei de vaccinare. Vreau să mă opresc asupra unui aspect cât se poate de relevant şi pentru care cu toţii am căzut de acord, că trebuie să ne concentrăm şi să găsim soluţiile cele mai fezabile, este vorba de comunicare, pentru că succesul acestei campanii va depinde într-o foarte mare măsură de modul în care vom comunica şi de modul în care, aşa cum spunea cineva ieri, vom reuşi să ajungem să ducem mesajul la cel care stă în faţa porţii sau pe o bancă în parc, să înţeleagă şi să aibă tot ceea ce ţine de informaţiile necesare să poată să ia această decizie”, a afirmat Ciucă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri