Caută
Close this search box.

Codrin Ştefănescu susţine că Liviu Dragnea este în stare gravă

codrin ştefănescu

Starea de sănătate a lui Liviu Dragnea s-ar fi agravat, anunță fostul secretar general al PSD, Codrin Ștefănescu. De asemenea, acesta susține că apropiații nu mai pot lua legătura cu fostul lider social-democrat de două zile, transmite Mediafax.

„Vă anunț că starea de sănătate a lui Liviu Dragnea s-a agravat! Brusc! Când a fost transferat la spitalul penitenciarului Jilava era asimptomatic. M-a sunat atunci și v-am informat pe toți!

De două zile nu reușim să luăm legătura cu el, iar cei de acolo refuză să dea orice explicație familiei, avocatului sau presei! Vă voi ține la curent când vom afla detalii”, a declarat Codrin Ștefănescu.

Fostul lider al PSD Liviu Dragnea a fost confirmat cu Covid-19 și a fost transferat la spitalul penitenciarului Jilava în urmă cu patru zile. El ar fi contactat virusul de la un coleg de celulă.

În urma declarațiilor făcute de Codrin Ștefănescu, Administrația Națională a Penitenciarelor a transmis un comunicat prin care asigură că niciun pacient aflat la spitalul penitenciarului Jilava nu este în stare gravă și nu necesită îngrijiri medicale de terapie intensivă.

„Nici un pacient aflat în custodia Penitenciarului-Spital Bucureşti-Jilava nu necesită îngrijiri medicale de terapie intensivă, unitatea penitenciar-spital asigurând conduita terapeutică specifică pentru forme uşoare şi medii de îmbolnăvire cu COVID19.

În acelaşi registru, subliniem că starea de sănătate a tuturor pacienţilor confirmaţi pozitiv SARS-CoV-2 este stabilă şi nu au fost înregistrate modificări care să impună suport medical extern”, a transmis ANP.

Liviu Dragnea a fost închis la Penitenciarul Rahova, unde execută o pedeapsă de 3 ani și șase luni, după ce a fost condamnat definitiv în Dosarul Protecție Copilului Teleorman.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri