Caută
Close this search box.

Cristian Leonte (Pro TV) l-a pus la punct pe Ciolacu. „Am fost pe locul unu, la proteste nemaivăzute în toată Europa!”

ciolacu

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a primit o replică tăioasă din partea realizatorului Pro TV, Cristian Leonte, în momentul în care își recita poezia despre „realizările Guvernului Grindeanu”.

„Pe timpul domnului Grindeanu, am fost pe locul doi la creștere economică în Uniunea Europeană”, a început Ciolacu să-și recită partitura propagandistică.

Cristian Leonte a intervenit însă tăios: „Și pe locul unu la proteste nemaivăzute în toată Europa”. Ciolacu a început să se bâlbâie și a forțat o schimbare a subiectului, conform AK24.

„Da, categoric, vreau să… acuma… dacă vorbim și de proteste, vreau să va spun că suntem pe locul doi la mortalitate în Europa. Cam asta ne-a adus Guvernul Orban”, a spus Ciolacu, fără nici o logică cu subiectul abordat de jurnalistul Pro TV.

Însă Viorica Dăncilă, nu Sorin Grindeanu, a fost cea care a susținut că România a ajuns pe locul 2 în UE, la creșterea economică. Acest lucru ar fi avut loc la începutul anului 2019, doi ani după ce Grindeanu a fost demis din funcția de premier, de către PSD.

„Avem a doua cea mai mare creștere economică din UE, pe primul trimestru al acestui an. Este un avans sustenabil, la care au contribuit aproape toate ramurile economiei”, spunea Dăncilă, la dezbaterea „Upgrade România: marile proiecte de investiții în 2019”, în iunie 2019.

Viorica Dăncilă a fost eliminată de echipa Ciolacu, de pe listele PSD, la parlamentare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri