Caută
Close this search box.

CTP este „şoşocat” de Diana Șoșoacă, caricatură a caricaturii lui Vadim

ctp

CTP spune că deși acest partid preia tiparul ceaușismului, „el nu prea are cu ce să îl umple” și că AUR „nu arată deloc omogen”.

Cristian Tudor Popescu s-a declarat „șoșocat” de Diana Șoșoacă, una dintre viitoarele parlamentare ale AUR, despre care spune că este o „caricatură a caricaturii lui Corneliu Vadim Tudor”.

„Vă pot comunica un verb – a fi, nu șocat, a fi șoșocat! Dacă doamna Gabriela Firea reușea să mă calce pe nervi, să mă scoată din fire, doamna aceasta mă șoșochează. În sensul că mă lasă fără replică.

Asemenea combinație de vulgaritate, agresivitate și prostie rar am văzut. Poate niciodată. Este campioană doamna din punctul acesta de vedere.

Este o demnă caricatură a lui Corneliu Vadim Tudor. Am făcut un experiment pe Facebook și în Republica, am dat două fișiere audio – unul cu Vadim Tudor urlând „escroaca, șomâldoaca, pitică nenorocită” și am pus alături și discursul acestei doamne despre „bestiile dracului, nenorociților” și așa mai departe, nu mai spun cuvintele. Doamna apare perfect ca o caricatură a caricaturii lui Corneliu Vadim Tudor”, a spus Cristian Tudor Popescu la Digi24.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri