Caută
Close this search box.

Cum arată Eva, fetița elenei Udrea

Fostul ministru Elena Udrea este o mamă fericită. Fiica ei, născută în Costa Rica, îi seamănă tot mai mult pe zi ce trece, fiind vizibil faptul că a moștenit atitudinea celebrei sale mame.

Elena Udrea și logodnicul ei, Adrian Alexandrov, se bucură zilele acestea de sărbători liniștite în familie. Fostul Ministru al Turismului a împărtășit cu fanii ei de pe rețelele sociale imagini frumoase cu fetița de 2 ani a cuplului, Eva Maria. De altfel, ea obișnuiește să posteze imagini cu copila.

Într-o postare recentă pe Facebook, fostul ministru din perioada guvernului PDL și-a arătat fiica cum se joacă în zăpadă. Eva Maria are doi ani și este fiica Elenei Udrea și a mai tânărului ei logodnic, Adrian Alexandrov. Singurul copil al fostului politician, fetița a împlinit doi ani în septembrie și seamănă din ce în ce mai mult cu faimoasa ei mamă, atât fizic, cât mai ales ca atitudine.

În poza postată, Eva Maria este îmbrăcată într-o salopetă, perfect echipată de iarnă și se bucură de prima zăpadă, având chiar un bulgăre în mână. Lângă ea apare un Golden Retreiver care o păzește fidel pe fetiță.

În prezent Elena, Adrian Alexandrov și Eva Maria locuiesc în localitatea Corbeanca, însă poza pare să fi fost făcută undeva la munte, căci stratul gros de zăpadă și peisajul de poveste se pot observa cu ușurință în poză, completând perfect tabloul idilic de familie.

Eva Maria are eleganța în sânge
Anul acesta, pe 20 septembrie, micuța a împlinit doi ani, iar mama sa i-a făcut o petrecere demnă de o prințesă din basme, la care au participat aproximativ 50 de persoane, printre care și Elena Băsescu și cei 3 copii ai ei.

Sărbătorita și mama ei au purtat rochii înflorate, somptuoase, de la famoasa casă de modă Dolce & Gabbana. “La mulți ani, minunea mea! Îți mulțumesc pentru că m-ai ales pe mine și îi mulțumesc în fiecare zi lui Dumnezeu că mi te-a adus. Îți doresc să crești sănătoasă și fericită! Mami și tati te iubesc și îți sunt alături în fiecare clipă”, scria emoționată Elena Udrea pe Facebook în septembrie, cu ocazia onomasticii fiicei sale.

Eva Maria s-a născut în Costa Rica, la data de 20.09.2018 și un an mai târziu a venit în România alături de părinți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri