Caută
Close this search box.

Daniel Tudorache renunţă la procesul de daune împotriva lui Clotilde Armand

daniel tudorache

Fostul primar al Sectorului 1, Daniel Tudorache (PSD), a renunțat la procesul intentat actualului primar al Sectorului 1 (USR-PLUS), Clotilde Armand.

Tudorache îi cerea acesteia să nu mai posteze pe Facebook informații legate de procedurile de achiziții publice folosite de instituțiile din subordinea Consiliului Local al Sectorului 1.

Potrivit cererii de chemare în judecată, publicată în iulie 2019 de Clotilde Armand, primarul le arăta judecătorilor că vrea să mai deschidă un proces împotriva europarlamentarului USR, în care să-i ceară daune de 113 milioane de lei. Acest proces nu a mai fost deschis.

„Ia act de cererea de renunțare la judecată formulată de reclamant. Obligă reclamantul la plata sumei de 10.000 lei cheltuieli de judecată, onorariu avocat redus conform art. 451 alin. 2 Cpc. Cu recurs în 30 zile de la comunicare. Calea de atac se depune la Tribunalul București Secția a V-a . Pronunțată azi, 15.12.2020, prin punerea soluției la dispoziția părților prin intermediul grefei instanței, ” este mînuța Tribunalului București, conform portalului instanțelor.

Daniel Tudorache a deschis acest proces după ce Clotilde Armand, candidat la funcția de primar al Sectorului 1, a publicat pe Facebook mai multe informații despre procedurile de achiziții publice derulate instituțiile din subordinea Primăriei și a Consiliul Local al Sectorului 1.

Clotilde Armand atrăgea atenția asupra procedurilor derulate, uneori fără licitație, dar și asupra prețurilor cerute de instituțiile publice locale. De altfel, Organizația USR Sector 1, condusă de Clotilde Armand, a anunțat, pe 2 iunie, că a depus și plângere la Direcția Națională Anticorupție, în legătură cu un contract încheiat de Centrul Caraiman în vederea achiziționării de holtere EKG cu trei canale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri