Caută
Close this search box.

De ce acuză Mourinho cel mai puternic campionat din lume. ”E ora 2 și nu știm dacă la 6 putem juca !”

Pe parcursul a trei zile, începând de luni, 28 decembrie şi încheindu-se miercuri, 30 decembrie, se vor derula meciurile din cadrul etapei a 16-a din Premier League cu frenezia pe care numai spectacolul din Insulă o poate atinge. Pentru că această rundă, ultima din 2020, pleacă la drum a doua zi după ce s-au stins ecourile etapei a 15-a.

Şi apoi, chiar în prima zi din 2021 gladiatorii din Premier League vor fi din nou în ringul de iarbă, unde se vor întâlni în cadrul etapei a 17-a pe durata a patru zile, după care va urma o pauză până pe 12 ianuarie. Un program infernal, reclamat de atâtea ori de jucători, pentru că şi ei îşi doresc să petreacă sărbătorile de iarnă alături de familie nu pe fugă şi cu o groază de restricţii culinare.

Revenind la etapa cu numărul 16 partida care atrage cel mai mult atenţia este Everton – Manchester City. Aceasta pentru că pe nesimţite caramalele lui Carlo Ancelotti au ajuns tocmai pe locul secund, o situaţie fantastică pentru oraşul Liverpool, cu cele două echipe conducând ierarhia, cormoranii fiind liderul. Manchester City nu pare a se regăsi nici acum, dovadă succesul chinuit, la limită, în ultima etapă, acasă cu Newcastle

Din păcate, partida dintre Tottenham şi Fulham din etapa a 16-a a fost amânată din cauza prezenţei unui focar de COVID-19 în sânul echipei oaspete. Este cel de-al doilea meci amânat din cauza pandemiei în această rundă, după Everton – Manchester City, programat pentru luni, 28 decembrie.

Antrenorul lui Tottenham a fost extrem de nemulţumit înainte de aflarea deciziei de amânare a partidei. Cu doar patru ore înainte de fluierul de start conform programării iniţiale, lusitanul nu ştia dacă meciul va avea loc sau nu şi a postat un mesaj ironic pe Instagram.

„Meci la ora 6 (n.r. – ora Angliei)… Încă nu ştim dacă vom juca. Cel mai bun campionat din lume“, a scris Jose Mouriho, însoţind mesajul cu un filmuleţ în care se poate observa că era ora 2:02 în Marea Britanie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri