Caută
Close this search box.

DEZVĂLUIRI ȘOCANTE. Robbie Williams a fost pe lista unui asasin plătit

Starul pop Robbie Wiliams a dezvăluit că urma să fie asasinat, în tinerețe, atunci când a cunoscut succesul cu trupa „Take That”.

Acum în vârstă de 46 de ani, Robbie Williams a povestit într-un podcast, că atunci când era adolescent, în anii 80, și locuia în zona Stoke-on-Trent, nu era o persoană pe placul celor din jur, și de cele mai multe multe ori oamenii voiau să-l bată, spunea el.

Celebritatea nu l-a ajutat să-și rezolve problemele de percepție ale celor din jur, astfel că a descoperit, pe vremea când făcea parte din trupa Take That, că era urmărit de un asasin plătit, a declarat Robbbie Wiliams, pentru publicația Daily Star.

„Când aveam 17 ani, oamenii voiau să mă bată, oriunde mergeam. A fost un contract încheiat pentru mine, să fiu ucis la un moment dat, despre care nu am vorbit niciodată” a mărturisit solistul.

Robbie a povestit că a fost un copil timid și sensibil, care izbucnea în lacrimi la cea mai mică provocare, ceea ce era „jenant”. „Mi se părea că sunt cea mai sensibilă persoană din lume, așa mă simțeam” a mai spus el.

„Eram copleșit, înainte de a deveni celebru” a adăugat Robbie Williams. „Începeam să plâng dacă cineva se uita urât la mine, ori țipa spunându-mi că arăt ca un tocilar și nu am ce căuta acolo” și-a amintit artistul.

Sensibilitatea sa a făcut cu atât mai dificilă adaptarea la viața de star pop.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri