Caută
Close this search box.

Diana Şoşoacă: „Să vedeţi cum leşin dacă mă puneţi să port mască!”

diana Şoşoacă

Senatoarea AUR Diana Şoşoacă a fost aleasă președinte al Comisiei pentru cercetarea abuzurilor, combaterea corupției și petiții din Senat.

Comisia condusă de Şoşoacă îi are ca vicepreședinte pe Ion Prioteasa (PSD) și ca secretar pe Raluca Ioan (PNL).

Şoşoacă a apărut purtând o mască de protecţie din plastic, de genul celei lansate de George Simion, după ce refuzase să își pună orice fel de mască, stârnind un scandal național.

După ce conducerea Senatului a anunțat-o pe senatoarea AUR că trebuie să meargă la medicul specialist al Parlamentului, pentru a verifica dacă este real ce scrie pe adeverința ei, Şoşoacă a apărut la Senat cu masca de plastic.

”Nu mai discut, pentru că sunt sătulă. Autoritățile au spus că, pentru Senat, pentru că eu m-am angajat la Senat, să mă duc la medicul de Medicina Muncii, să îmi dea o ștampilă.

În rest, eu sunt avocat, am profesie liberală, mi-o eliberează medicul de familie, nu poți să restrictionezi. Și dacă te duci la medicul de Medicina Muncii, credeți-mă că tot te duci la medicul de familie, să ți-o înregistrezi”, le-a spus Şoşoacă jurnaliștilor.

Senatul a cerut DSP să verifice adeverință care o scutește pe Şoşoacă de purtarea măștii de protecție. ”Deci medicul de familie este ultimul om care eliberează, nu medicul de Medicină Muncii. Astea sunt niște interpretări care nu au legătură cu legea, ci cu malițiozitatea unora, pe care nu o înțeleg”, a susținut Diana Şoşoacă.

Ea mai susținut că măștile ”fac mai mult rău decât bine”. Luni, Diana Şoşoacă a declarat că leșină, dacă va fi nevoită să poarte masca. ”Puneți-mă să port masca un timp, să vedeți cum leșin. E imposibil”, a declarat Diana Şoşoacă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri