Caută
Close this search box.

Diana Şoşoacă vrea imunitate pentru avocaţi în faţa Legii

Diana Şoşoacă

Senatoarea Diana Șoșoacă, unul dintre liderii AUR, ea însăși avocat, vrea ca avocații să primească privilegii față de restul cetățenilor României și să aibă imunitate în fața Legii.

Ea a anunțat pe Facebook că va depune un proiect de modificare a Legii 51/1995, care reglementează organizarea și funcționarea profesiei de avocat, pentru a introduce imunități.

Avocata-senator Șoșoacă a făcut acest anunț, scris cu majuscule pe pagina sa de Facebook, după ce Curtea Supremă l-a condamnat la 5 ani de închisoare pe avocatul Robert Roșu, în Dosarul Ferma Băneasa, în care a fost jefuită proprietatea statului român, conform G4Media.

Noile privilegii cerute de senatoarea Șoșoacă sunt în contradicție totală cu statutul partidului AUR, în care egalitatea în fața legii este unul dintre obiectivele fundamentale.

”Subliniem că niciun proiect de țară, nicio reformă politică, nicio creștere a salariilor, nicio investiție străină nu sunt de ajuns pentru a asigura viitorul unui stat în care nu domnește legea.

Astfel, realizarea obiectivelor mișcării unioniste implică în mod firesc lupta împotriva jafului anti-național, lupta pentru independența sistemului judiciar și egalitatea tuturor cetățenilor în fața legii”, se arată în statutul AUR.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri